Yuri
    Δεκ 18, 2:30μμ

    Ιδέες για παιδικά δωράκια

    10 ιδέες για παιδικά δωράκια, όταν καλούν το παιδί σας για παιχνίδι  Τα παιδιά μας έχουν από πολύ νωρίς κοινωνική ζωή, φίλους και δραστηριότητα εκτός σχολείου. Οι ψυχολόγοι λένε ότι αυτό είναι το…

    idees-gia-paidika-dora

    10 ιδέες για παιδικά δωράκια, όταν καλούν το παιδί σας για παιχνίδι 

    Τα παιδιά μας έχουν από πολύ νωρίς κοινωνική ζωή, φίλους και δραστηριότητα εκτός σχολείου. Οι ψυχολόγοι λένε ότι αυτό είναι το προφίλ ενός υγιούς παιδιού. Να σχετίζεται, να μπορεί να απολαμβάνει την παρέα των φίλων του και να προσαρμόζεται εύκολα σε καινούργιες καταστάσεις. Τον τελευταίο καιρό ακούμε για τα play dates, τα ραντεβού για παιχνίδι που δίνουν στα σπίτια, τα παιδιά με τους κολλητούς τους. Αυτά γίνονται συχνά τις Παρασκευές μετά το σχολείο και συχνότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αν λοιπόν έχει αυτές τις ημέρες και το δικό σας παιδί, πρόσκληση σε play-date και εσείς είστε πολύ μοντέρνοι, για να προσφέρετε σοκολάτες και γλυκά, εμείς, έχουμε ιδέες για πρωτότυπα δωράκια, που θα εντυπωσιάσουν, θα προσφέρουν χαρά, που θα κρατήσει μέρες και δεν θα κοστίσουν μια περιουσία.
    1. Σετ Χειροτεχνίας
    Κατάλληλο για αγόρια και κορίτσια. Τα παιδιά δημιουργούν με τα αυτοκόλλητα, κόβουν κολλούν και δημιουργούν. Μπορείτε να συνδυάσετε με ψαλίδι, κόλλα και πολύχρωμα χαρτιά βελουτέ και πάλι να μην έχετε ξεπεράσει την τιμή μιας μεγάλης σοκολάτας.
    1. Κόσμημα - Κατασκευές
    Κατάλληλο για κορίτσια, που "πιάνουν" τα χέρια τους. Ποικιλία από χάντρες, σε πολλά χρώματα, συρματάκια κορδέλες, κουμπώματα, για μοναδικές δημιουργίες που θα φτιάξουν με τις φίλες τους και θα ανταλλάξουν μεταξύ τους.
    1. Ρολόι Χειρός
    Υπέροχη σκέψη για αγόρια και κορίτσια που θέλουν να βλέπουν την ώρα  αλλά όχι ακόμη από το κλασσικό ρολόι. Και σε σούπερ σχέδια!
    1. Robot Alarm Clock
    Για ανεξάρτητα παιδιά που θέλουν να μάθουν ή να τα μάθουμε να ξυπνούν μόνα τους το πρωί! Φανταστικό και χρήσιμο gadget, για το γραφείο, το κομοδίνο και τη βιβλιοθήκη επίσης.
    1. Ηχείο μπρελόκ - Κοάλα
    Για να μοιραστούν εύκολα τις μουσικές τους με τους φίλους, από κινητό και τάμπλετ και να μπορούν να το μεταφέρουν εύκολα.
    1. Μπρελόκ-Τσαντάκια
    Τα κορίτσια τρελαίνονται να κρεμούν στη σχολική τους τσάντα πολύχρωμα, χνουδωτά ή γκλιτεράτα μπρελόκ. Στο Πλαίσιο θα βρεις μεγάλη γκάμα, για όλα τα στυλ.
    1. Φιγούρες Playmobil
    Κλασσική αγαπημένη επιλογή. Τεράστια ποικιλία για αγόρια και κορίτσια, με μία ή περισσότερες φιγούρες.
    1. Κουμπαράς
    Για να μάθουν την αποταμίευση! (lol)
    1. Μάντεψε Ποιος - τσέπης
    Παιχνίδι τσέπης, για να το έχουν πάντα μαζί (όταν δεν έχουμε αρκετή μπαταρία στο κινητό)
    1. Dig it - Δεινόσαυροι
    Εκπαιδευτικά και εντυπωσιακά οικονομικά, παιχνίδια.
    Αυτά είναι κάποιες από τις άπειρες επιλογές για δωράκια που θα βρεις στο Πλαίσιο. Μπες, χάζεψε και βρες το τέλειο δώρο για όλα τα γούστα και τo budget της κάθε φοράς.
    Tags