CES 2021: Νέα σειρά LG InstaView με Air Sous Vide, για μαγειρική «επαγγελματικού» επιπέδου!

    Στη φετινή CES, η νέα σειρά InstaView® με Air Sous Vide από την LG αλλάζει τη μαγειρική στο σπίτι. Η ολοκληρωμένη οικιακή λύση διαθέτει επίσης τη λειτουργία Air Fry της LG, την πόρτα φούρνου InstaView…

    lg-air-sous-vide-instaview
    Στη φετινή CES, η νέα σειρά InstaView® με Air Sous Vide από την LG αλλάζει τη μαγειρική στο σπίτι. Η ολοκληρωμένη οικιακή λύση διαθέτει επίσης τη λειτουργία Air Fry της LG, την πόρτα φούρνου InstaView και μια σειρά έξυπνων λειτουργιών για μια υγιεινή και ευέλικτη γαστρονομική εμπειρία στο σπίτι. Με την καινοτόμο λειτουργία Air Sous Vide, η κομψή σειρά προσφέρει κάθε φορά άψογο γευστικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Με ακριβή έλεγχο της χαμηλής θερμοκρασίας και της ροής αέρα, τα τρόφιμα μπορούν να ‘κλειδώσουν’ στο μέγιστο τη γεύση και το άρωμα ανεβάζοντας το γαστρονομικό επίπεδο. Η LG Air Sous Vide μπορεί να διατηρεί σταθερά οποιαδήποτε θερμοκρασία μεταξύ 100 έως 205 βαθμών Φαρενάιτ (38 έως 96 βαθμούς Κελσίου) για έως και 48 ώρες χωρίς νερό, με αποτέλεσμα πιάτα που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο για προετοιμασία.

    Με την τεχνολογία LG InstaView, χτυπώντας δύο φορές στη γυάλινη πόρτα του φούρνου ανάβει αυτόματα ένα εσωτερικό φως καθιστώντας εφικτό τον έλεγχο και την πρόοδο του φαγητού. Επιπλέον, χάρη στο EasyClean®, οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν την καθαριότητα του φούρνου και της εστίας πολύ εύκολα, χωρίς χημικές ουσίες σε μόλις 10 λεπτά χρησιμοποιώντας μόνο νερό. Η σειρά διαθέτει, επίσης, την τεχνολογία ProBake® Convection της LG για γρήγορο και σχολαστικό μαγείρεμα χωρίς προθέρμανση, ενώ η λειτουργία Air Fry προσφέρει γευστικές τηγανητές λιχουδιές χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερο λάδι.

    Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, οι κάτοχοι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ThinQ™ που είναι συνδεδεμένη με το Google Assistant και τα έξυπνα ηχεία Amazon Alexa μπορούν να ελέγξουν και να παρακολουθήσουν τις συσκευές της LG σειράς. Επίσης, οι συνεργασίες της LG με τις SideChef, Innit, Drop και Tovala προσφέρουν γαστρονομική έμπνευση μέσω των εκατοντάδων εύκολων συνταγών στις σχετικές εφαρμογές τους. Μόλις ο χρήστης επιλέξει μια συνταγή, οι οδηγίες αποστέλλονται στον φούρνο, ο οποίος στη συνέχεια ορίζει την κατάλληλη λειτουργία και θερμοκρασία. Με το Drop και ένα έξυπνο Thermomix, η παρασκευή πίτσας στο σπίτι γίνεται πανεύκολη, καθώς το ThinQ ελέγχει τις ρυθμίσεις του Thermomix και το LG InstaView Range προθερμαίνει τον φούρνο αυτόματα έτσι ώστε όταν η ζύμη και τα υλικά της πίτσας συμπληρωθούν, ο φούρνος να είναι έτοιμος.

    Τέλος, η νέα σειρά υποστηρίζει το Proactive Customer Care, τη λύση υπηρεσιών AI της LG όπου μέσω του smartphone και της εφαρμογής ThinQ, οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν τη βέλτιστη αποδοτικότητα των συμβατών συσκευών LG για πολλά χρόνια. Η σειρά 2021 LG InstaView με Air Sous Vide είναι διαθέσιμη στο εικονικό εκθεσιακό booth της LG κατά τη διάρκεια της CES 2021.