Η JBL αλλάζει τα δεδομένα με τα νέα TWS ακουστικά Live Pro 2!

    Η JBL παρουσιάζει το νέο της κορυφαίο προϊόν: τα True Wireless Earbuds Live Pro 2 αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς, απογειώνοντας την εμπειρία της ακουστικής με τον τέλειο ήχο, τον κορυφαίο σχεδιασμό…

    JBL-Live-Pro-2-Main
    Η JBL παρουσιάζει το νέο της κορυφαίο προϊόν: τα True Wireless Earbuds Live Pro 2 αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς, απογειώνοντας την εμπειρία της ακουστικής με τον τέλειο ήχο, τον κορυφαίο σχεδιασμό και την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.
    Τα Live Pro 2 προσφέρουν το θρυλικό ήχο της JBL σε συνδυασμό με τεχνολογία True Adaptive Noise Cancelling. Προσφέρουν μέχρι και 40 ώρες αυτονομία μπαταρίας  (10 ώρες στα ακουστικά + 30 ώρες στη θήκη), διαθέτουν γρήγορη φόρτιση αλλά και συμβατότητα με το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi. Επίσης, διαθέτουν πιστοποίηση IPX5 και επομένως είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και στις σταγόνες της βροχής. Η τεχνολογία True Adaptive Noise Cancelling σε «απομονώνει» από τους περιβαλλοντικούς θορύβους για να επικεντρωθείς στο στόχο σου (π.χ. στο διάβασμα, στην άσκηση στο γυμναστήριο ή στο τρέξιμο) όμως παράλληλα, χάρη στην τεχνολογία Smart Ambient, σου επιτρέπουν να διατηρείς επαφή με το περιβάλλον (π.χ. για λόγους ασφαλείας όταν τρέχεις). Όταν πραγματοποιείς κλήσεις, τρία μικρόφωνα εξασφαλίζουν ότι θα ακούγεσαι τέλεια στον συνομιλητή σου. [caption id="attachment_90632" align="alignnone" width="900"] © 2021-2022 JBL GREECE & CYPRUS[/caption] O κλειστός σχεδιασμός τους με Oval Tubes™ και η ειδική σιλικόνη ενισχύουν την απομόνωση των θορύβων αλλά και την ποιότητα του ήχου. Τα συνολικά έξι (beamforming) μικρόφωνα που διαθέτουν σου παρέχουν πρόσβαση και στον ψηφιακό βοηθό (Amazon Alexa/Google Assistant) της συσκευής σου, ώστε να έχεις τον πλήρη έλεγχο όπου και αν σε έχει οδηγήσει μια νέα περιπέτεια! [caption id="attachment_90637" align="alignnone" width="900"] © 2021-2022 JBL GREECE & CYPRUS[/caption] Τα TWS ακουστικά JBL Live Pro 2 υποστηρίζουν τεχνολογία Dual Connect & Sync με σύνδεση Multi-Point (για να αλλάζεις εύκολα την πηγή ήχου, π.χ. από το tablet στο smartphone σου), ενώ οι «music lovers» μπορούν να ελέγχουν την αναπαραγωγή των αγαπημένων τους κομματιών hands-free με τη χρήση φωνητικών εντολών. Τα νέα JBL Live Pro 2 έρχονται σε φιλική προς περιβάλλον συσκευασία και σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: μαύρο, μπλε, ασημί και ροζ.