Galaxy S21 Series 5G: Μάθε τα πάντα για τις νέες ναυαρχίδες της Samsung!

    Την τελευταία ημέρα της All-digital CES 2021 επίλεξε η Samsung για να αποκαλύψει τα νεά μοντέλα της σειράς Galaxy - S21, S21+ και S21 Ultra - τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά των οποίων υπόσχονται…

    GBuds-Pro-1
    Την τελευταία ημέρα της All-digital CES 2021 επίλεξε η Samsung για να αποκαλύψει τα νεά μοντέλα της σειράς Galaxy - S21, S21+ και S21 Ultra - τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά των οποίων υπόσχονται επικοινωνία, ψυχαγωγία και φωτογραφία «επικών διαστάσεων»! Σχεδιασμένα για μια νέα mobile εμπειρία, που σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις αυτά που αγαπάς με ακόμη καλύτερο τρόπο, ενσωματώνουν το νέο πανίσχυρο επεξεργαστή Exynos 2100, ο οποίος εξοπλίζεται με την τελευταία τεχνολογία 5G της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας και παρέχει μία πρωτόγνωρη - από πλευράς απόδοσης - εμπειρία χρήσης. Ο Exynos 2100 πλαισιώνεται από την πολυπύρηνη Mali-G78 MP14 GPU και ταχύτατη μνήμη LPDDR5, τα οποία σε συνδυασμό με τον ταχύτατο αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 και την υποβοήθηση Τεχνητής Νοημοσύνης προσφέρουν πάντοτε κορυφαίο αποτέλεσμα. Και τα τρία ενσωματώνουν οθόνες Infinity-O Dynamic AMOLED HDR10+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κρύσταλλο Gorilla Glass Victus για μεγαλύτερη αντοχή, υπερηχητικό in-display αισθητήρα δακτ. αποτυπωμάτων, στερεοφωνικό ήχο AKG με υποστήριξη Dolby Atmos, Wi-Fi 6 (802.11ax), Bluetooth 5.1, NFC, GPS/GLONASS, λειτουργικό σύστημα Android 11 με One UI 3.1, υποστήριξη Samsung DeX, υποστήριξη υπερταχείας (25W) αλλά και γρήγορης ασύρματης φόρτισης (15W), καθώς και λειτουργία Wireless PowerShare (4,5W) για να φορτίζουν ασύρματα άλλες συσκευές.

    Samsung Galaxy S21 Ultra

    Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς έρχεται με μια τεράστια, καθηλωτική και ακόμα πιο φωτεινή οθόνη Infinity-O Dynamic AMOLED 2Χ 6,8” με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση WQHD+ (1440 x 3200 pixels, 20:9). [caption id="attachment_62114" align="alignnone" width="900"] Οι εικόνες είναι προϊόν προσομοίωσης. Η διαθεσιμότητα χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα τη χώρα.[/caption] Εξελίσσοντας ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες φωτογραφίας και βίντεο, το Galaxy S21 Ultra ενσωματώνει ευρυγώνια κάμερα 108ΜP F1.8 2ης γενιάς (26mm) με OIS + Laser AF για άμεση εστίαση, υπερευρυγώνια κάμερα 12ΜΡ F2.2 (13mm), κάμερα τηλεφακού (periscope telephoto) 10MP F4.9 (240mm) Dual pixel PDAF + OIS για έως και 10x οπτικού ζουμ, καθώς και κάμερα τηλεφακού (telephoto) 10MP F2.4 (70mm) Dual pixel PDAF + OIS για έως και 3x οπτικού ζουμ. Το νέο σύστημα διπλού φακού εξασφαλίζει δυνατότητα λήψης 100x Space Zoom, με τους φακούς να εναλάσσονται σε συγκεκριμένη εμβέλεια zoom. Η γρήγορη εναλλαγη στον υπερευρυγώνιο φακό, όταν εστιάζεις σε αντικείμενο έως 10cm, προσφέρει μοναδικές λήψεις macro! Mε δυνατότητα λήψης με Artistic AI, HDR για ζωντανές φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρεια με 8K Video Snap, βίντεο επαγγελματικών προδιαγραφών 8Κ, βίντεο 4K60p με όλους τις κάμερες ταυτόχρονα, προηγμένο AI Live Focus Video, Super Steady 2ης γενιάς και Night Hyperlapse απογειώνει τις λήψεις σου, σε φωτογραφίες και βίντεο, ημέρα ή νύχτα! H εμπρόσθια κάμερα 40MP F2.2 (1/2,8” με οπτικά 26mm) προσφέρει τεχνολογία επαγγελματικού επιπέδου, έτσι ώστε οι selfies να έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια. Παρέχει ταχύτατη και σταθερή εστίαση PDAF, δυνατότητα για Dual Video Call, Auto-HDR και βίντεο 4K@30/60fps ή 1080p@30fps. [caption id="attachment_62111" align="alignnone" width="1000"] Οι εικόνες είναι προϊόν προσομοίωσης. Η διαθεσιμότητα χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα τη χώρα.[/caption] Σε συνεργασία με την Wacom, είναι η πρώτη συσκευή - εκτός της σειράς Note - με υποστήριξη S-Pen/S-Pen Pro (θα διατεθεί το 2021), για να αναδείξεις την καλλιτεχνική σου φύση. Για πρώτη φορά, τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επαγγελματική σειράς συσκευών της Samsung - όπως ο ευκολότερος σχεδιασμός, η επεξεργασία βίντεο με μεγαλύτερη ακριβεία, οι σημειώσεις και η ζωγραφική - «συστήνονται» σε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο! Η μεγάλη μπαταρία 5000mAh και η υποστήριξη τεχνολογίας ταχείας φόρτισης 25W εξασφαλίζουν πολλές ώρες αυτονομίας και ταχύτατη αναπλήρωση.

    Samsung Galaxy S21+ & Galaxy S21

    Τα «μικρότερα», αν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε έτσι, μοντέλα της σειράς έρχονται με οθόνες Infinity-O Dynamic AMOLED 2Χ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση FHD+ (1080 x 2400 pixels, 20:9), στις 6,7” και 6,2” αντίστοιχα. «Μοιράζονται» μία τριπλή κύρια κάμερα, με φακούς οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για κάθε σενάριο, ώστε να τραβάς εντυπωσιακές φωτογραφίες ανεξαρτήτως θέματος. [caption id="attachment_62112" align="alignnone" width="1000"] Οι εικόνες είναι προϊόν προσομοίωσης. Η διαθεσιμότητα χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα τη χώρα.[/caption] Αποτελείται από μία ευρυγώνια κάμερα με αισθητήρα 12MP F1.8 (26mm) με Dual Pixel PDAF και OIS για κορυφαία αυτόματη εστίαση με φωτεινά αποτελέσματα, μία υπερευρυγώνια κάμερα με αισθητήρα 12MP F2.2 (13mm) για υπέροχες ομαδικές φωτογραφίες και Super Steady Video, καθώς και μία κάμερα τηλεφακού με αισθητήρα 64MP F2.0 (29mm) με εστίαση PDAF, οπτική σταθεροποίηση (OIS) και 3x zoom για να αποτυπώνεις τα πάντα… από κοντά. Η εμπρόσθια κάμερα φέρει αισθητήρα 10MP F2.2 (1/3.2” με οπτικά 26mm). Και αυτή ενσωματώνει τεχνολογία PDAF για ταχύτατη και σταθερή εστίαση, δυνατότητα για Dual Video Call, Auto-HDR και βίντεο 4K@30/60fps ή 1080p@30fps. [caption id="attachment_62113" align="alignnone" width="900"] Οι εικόνες είναι προϊόν προσομοίωσης. Η διαθεσιμότητα χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα τη χώρα.[/caption] Το μικρότερο μέγεθος έχει αντίκτυπο τόσο στην αισθητική όσο και στην μπαταρία που ενσωματώνουν οι δύο συσκευές, με τις χωρητικότητες να διαμορφώνονται στα 4800mAh και 4000mAh αντίστοιχα (όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά φόρτισης παραμένουν όμοια με εκείνα του Galaxy S21 Ultra). Σε ό,τι αφορά το βίντεο, για μία ακόμη φορά, η Samsung πρωτοπορεί στην ανάλυση εγγραφής, μεταβαίνοντας από το 4K στο 8K. Αυτή η ανάλυση είναι 4 φορές μεγαλύτερη από το UHD και 16 φορές μεγαλύτερη από το FHD. Οι μεγάλοι αισθητήρες εικόνας και τα εξελιγμένα συστήματα σταθεροποίησης παρέχουν εξαιρετικά ομαλές λήψεις, ενώ η υψηλής ταχύτητας κάμερα καταγράφει ακόμα και με ταχύτητα 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

    Exynos is Back!

    Ο 8-πύρηνος Exynos 2100 (5nm) είναι σχεδιασμένος για ταχύτητες που σου προσφέρουν απρόσκοπτη κοινοποίηση και streaming. Με ενσωματωμένο μόντεμ 5G, τα μοντέλα στης σειράς Galaxy S21 σου προσφέρει δυνατότητες φόρτωσης και λήψης σε μια στιγμή! Αυτό σημαίνει livestreaming, κοινοποιήσεις στα social media και mobile gaming με ελάχιστες καθυστερήσεις σε υπερυψηλές ταχύτητες. Με το 5G, μπορείς ακόμη και να μεταφορτώσεις και να μοιραστείς περιεχόμενο σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες (η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη). Ενσωματώνει έναν πυρήνα Cortex-X1 (ARMv8.2-A 64-bit) υψηλής απόδοσης, τρεις πυρήνες Cortex-A78 και τέσσερις πυρήνες Cortex-A55 χαμηλής κατανάλωσης. Σε συνδυασμό με την Valhall-based Mali-G78 MP14 GPU 2ης γενιάς προσφέρει κορυφαία απόδοση σε εφαρμογές και mobile games!

    Samsung Galaxy Buds Pro: Απενεργοποίησε το... θόρυβο!

    Τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy S21 συνδυάζονται με τα νέα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Pro, o εξελιγμένος σχεδιασμός των οποίων σε βοηθούν να εντοπίσεις κάθε λεπτομέρεια της μουσικής και των βίντεο με τον ισορροπημένο και γεμάτο ήχο! Με ισχυρό Active Noise Cancellation (ANC) που μειώνει τον εξωτερικό θόρυβο έως και 99%* και δυνατότητα ελέγχου σε δύο επίπεδα, αναγνώριση φωνής, εξαιρετική ποιότητα ήχου με μεγάλα ηχεία 2 δρόμων (11mm woofer + 6,5mm tweeter) είναι έτοιμα να σου προσφέρουν μία premium εμπειρία ακρόασης! Διαθέτουν σύστημα VPU + 3 μικρόφωνα, δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής και σύνδεσης μεταξύ συσκευών Galaxy, υποστήριξη τεχνολογίας Swift Pair για άμεση σύνδεση με Windows 10 PCs (έκδοση 1803 ή νεότερη), καθώς και αντοχή στο νερό (IPX7) για απροβλημάτιστη καθημερινή χρήση. Ανιχνεύουν αυτόματα τη φωνή σου και χαμηλώνουν την μουσική, ώστε να ακούς το συνομιλητή σου ξεκάθαρα (επιστρέφει στην λειτουργία Μουσικής σε 10 δευτ. αφού ο χρήστης σταματήσει να μιλά, μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα σε 5, 10, 30 δευτ.). [gallery ids="62123,62124,62122"] Με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, θήκη ασύρματης φόρτισης (Qi), υποστήριξη ταχείας φόρτισης και ασύρματη φόρτιση D2D, παραμένουν ενεργά ακόμα και για 28 ώρες (με ANC & Αφύπνιση Bixby με τη φωνή ανενεργά. Με μόλις 5 λεπτά φόρτισης παρέχουν περίπου 1 ώρα αναπαραγωγής (ο χρόνος φόρτισης έχει ελεγχθεί με διαθέσιμη μπαταρία κάτω του 30% στην έναρξη φόρτισης). * Έως και 99% μείωση μεταβαλλόμενων θορύβων του παρασκηνίου σου.

    Galaxy SmartTag: Κάνε tag. Βρες τα. Απλά και εύκολα!

    Το εύελικτο και διακριτικό SmartTag της είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και ανέξοδος τρόπος για να εντάξεις όλα τα σημαντικά για εσένα αντικείμενα στο οικοσύστημα Galaxy!  Μπορείς να βλέπεις ανά πασά στιγμή την τοποθεσία που βρίσκονται τα αγαπημένα σου πρόσωπα - λειτουργία ιδιαίτερα χρήσιμη για μεγαλύτερα μέλη τις οικογένειας ή τα παιδιά, να παρακολουθείς τις κινήσεις του κατοικίδιου σου ή απλά… να εντοπίζεις τα κλειδιά σου. Κάθε επικοινωνία πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στην ενσωματωμένη κρυπτογράφηση. To SmartTag αξιοποιεί προσαρμοσμένες επιλογές για τον έλεγχο συνδεδεμένων συσκευών με βάση την πλατφόρμα IoT SmartThings. Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις κλικ στο κουμπί κατά την έξοδο σου από το σπίτι για να απενεργοποιήσεις τα φωτά, την TV ή τον θερμοστάτη και κάνοντας κλικ κατά την είσοδό σου να τα ενεργοποιήσεις. Είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη (ΙΡ53), για να το μεταφέρεις χωρίς άγχος. [gallery ids="62120,62119,62118"] Χάρη στο εξελιγμένο Chipset NXP SR040B και στη συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 χαμηλής ισχύος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 280 ημέρες, τροφοδοτούμενο από μία αφαιρούμενη μπαταρία CR2032 (3V 220 mAh, περιλαμβάνεται).

    Προπαραγγελίες, τιμές λιανικής πώλησης & Pre-Order Gifts

    Οι προπαραγγελίες ξεκινούν από σήμερα - 14 Ιανουαρίου 2021 - μετά τις 18.00. Όσοι προπαραγγείλουν τα Galaxy S21 και Galaxy S21+ από από 14/01 έως 28/01/21 θα αποκτήσουν ως δώρο τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Live και ένα Samsung Galaxy SmartTag. Αντίστοιχα, όσοι προπαραγγείλουν το Galaxy S21 Ultra θα αποκτήσουν ως δώρο τα νέα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Pro και ένα Samsung Galaxy SmartTag. Οι τιμές λιανικής πώλησης των νέων μοντέλων διαμορφώνονται ως εξής:
    • Samsung Galaxy S21 128GB: 899€
    • Samsung Galaxy S21 256GB: 949€
    • Samsung Galaxy S21+ 128GB: 1.099,00€
    • Samsung Galaxy S21+ 256GB: 1.149,00€
    • Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB: 1.299,00€
    • Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB: 1.349,00€
    • Samsung Galaxy S21 Ultra 512GB: 1.479,00€