Φέτος το καλοκαίρι ένας είναι ο προορισμός!

    Αναρωτιέσαι πού θα πάει αυτή η βαλίτσα; Κι εμείς! Βέβαια, όπου κι αν πάει, σίγουρα θα έρθει πρώτα μια βόλτα από το Πλαίσιο. Αφού εδώ θα βρεις όσα χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές αποδράσεις…

    banner_blog_new_2
    Αναρωτιέσαι πού θα πάει αυτή η βαλίτσα; Κι εμείς! Βέβαια, όπου κι αν πάει, σίγουρα θα έρθει πρώτα μια βόλτα από το Πλαίσιο. Αφού εδώ θα βρεις όσα χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές αποδράσεις σου! 
    Ααααααχ το καλοκαίρι! Αν έχεις ήδη μπει σε mood διακοπών, να ξέρεις σε νιώθουμε! Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, περιμένεις πώς και πώς να ξεφύγεις από την πόλη για έναν θερινό προορισμό. Τσεκάρεις, λοιπόν, ημέρες, νησιά και λοιπά θέρετρα, κλείνεις εισιτήρια κι ανοίγεις τη βαλίτσα…

    Πόσο καλοκαίρι χωράει σε μία αποσκευή; ΟΛΟ, αν οργανωθείς σωστά!

    Γιατί το καλοκαίρι δεν είναι εποχή, είναι συναίσθημα! Είναι το σύνολο των αναμνήσεών σου παρέα με φίλους, κάπου σε μια παραλία, να διασκεδάζετε αμέριμνα. Αρκεί να έχεις μεριμνήσει να φτιάξεις λίστα με όσα θα χρειαστείς για να κάνεις αξέχαστες τις διακοπές σου. Και φυσικά, να έχεις διαλέξει τη βαλίτσα ή το σακίδιο που θα σε συντροφεύσει στο ταξίδι σου. [caption id="attachment_84180" align="aligncenter" width="450"]Sentio | Βαλίτσα Μεσαία Stamped 24" Sentio | Βαλίτσα Μεσαία Stamped 24"[/caption] Κάπου εδώ έρχεται η κρίσιμη στιγμή του πακεταρίσματος. Πρώτα-πρώτα μπαίνουν τα αξεσουάρ για την προσωπική σου φροντίδα. Ξέρεις -  όλα τα travel essentials, για να κυκλοφορείς περιποιημένος στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Ακολουθεί όλη η καλοκαιρινή κολεξιόν που παραθερίζει στην ντουλάπα σου, με σημαντικότερο όλων το μαγιώ! Κι αμέσως μετά… τα summer basics!

    Γιατί, πώς θα βγεις στην παραλία χωρίς εξοπλισμό;⛱

    Το καλοκαίρι επιτρέπεται να είσαι τουρίστας στο νησί, όχι στην παραλία. Κι αυτό σημαίνει ότι θα πάρεις μαζί όλα τα απαραίτητα summer gadgets - από powerbanks, ανεμιστηράκια και όλα τα αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν ON όσο είσαι OFF, μέχρι φουσκωτά σουβέρ & μανταλάκια για την πετσέτα. summer_gadgetsΕκεί στην ακρογιαλιά -λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα- μια λιγούρα θα σε πιάσει σίγουρα. Τι λες, λοιπόν, για ένα super καλοκαιρινό σνακ; Πριν βγεις στην παραλία, πάρε μαζί σου φρούτα -κεράσια, καρπούζι, σταφύλι ή ό,τι άλλο σου αρέσει-  και κράτησέ τα δροσερά στην πιο trendy τσάντα θερμός. Και μην ξεχάσεις το ποτήρι ή το παγούρι σου, για να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου, όσο λιάζεσαι ανέμελα στην ξαπλώστρα. Κι αν ζεσταθείς πολύ, σου έχουμε τη λύση!

    Κάνε βουτιά στο πιο συναρπαστικό trend του καλοκαιριού🌊🌊🌊

    Πάρε ανάσα κι ετοιμάσου να εξερευνήσεις έναν νέο, υποβρύχιο κόσμο! Βυθίσου στην εμπειρία που σου χαρίζει ένα sea scooter και ανακάλυψε τα μυστικά που κρύβονται έως και 40 m κάτω από τη θάλασσα σαν επαγγελματίας δύτης. [caption id="attachment_84210" align="aligncenter" width="450"]καλοκαίρι_sea scooter Yamaha | Sea Scooter EXPLORER[/caption] Εσύ που είσαι λάτρης των water sports και ζεις το καλοκαίρι σου στα άκρα, φρόντισε να αιχμαλωτίσεις τις στιγμές σου με μία action camera, ακόμα και κάτω από το νερό. Αν πάλι δε χορταίνεις τη θέα από ψηλά, «κυνήγησε» εντυπωσιακά πλάνα on the go με ένα drone! Γιατί οι στιγμές που «μένουν», είναι οι στιγμές που μοιράζεσαι... καλοκαίρι_beach party...με την καλύτερη παρέα σε μια μαγευτική παραλία, με πολλή μουσική, κέφι και διάθεση για ξεφάντωμα! Μετά από μια γεμάτη ημέρα κάτω από τον καυτό ήλιο, ένα beach party είναι το τέλειο «σβήσιμο». Οργάνωσε σωστά το δικό σου, επιλέγοντας την πιο beat-άτη playlist και ένα φορητό ηχείο Βluetooth για να την «ακούσετε»!
    Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου για το φετινό καλοκαίρι , ένα είναι σίγουρο. Με μια βόλτα από το Πλαίσιο θα βρεις τον εξοπλισμό που θα κάνει τις διακοπές σου να ξεχωρίζουν! Και τώρα που θα διασκεδάζεις σε κάποια παραλία, μη χαθούμε! Βρες μας στο Instagram @plaisioofficial και πες μας πώς περνάς με μια φωτογραφία από τις διακοπές σου με #summerbyplaisio !