Far out | Δείτε εδώ ζωντανά το Apple Event, στις 20.00!

    Ελάχιστες ώρες μας χωρίζουν από το αποψινό Apple Event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 (τοπική) στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Apple Park (Steve Jobs Theater), στο Cupertino της…

    Ελάχιστες ώρες μας χωρίζουν από το αποψινό Apple Event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 (τοπική) στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Apple Park (Steve Jobs Theater), στο Cupertino της California! 
    Με τίτλο «Far out», η διαδικτυακή παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ιστότοπο της Apple, μέσω της εφαρμογής Apple TV και φυσικά, από το επίσημο κανάλι της αμερικανικής εταιρείας στο YouTube. Εναλλακτικά, συντονιστείτε σε αυτό το ποστ για να μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις σχετικά με το οικοσύστημα και τις νέες συσκευές/υπηρεσίες της εταιρείας. Κρίνοντας από τον τίτλο, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός σκοπεύει μάλλον να μας ταξιδέψει στο… Διάστημα! Παράλληλα, για 2η φορά από την έναρξη της πανδημία του COVID-19, την εκδήλωση θα μπορούν να παρακολουθήσουν και in-person ελάχιστοι τυχεροί «επισκέπτες». To διασκεδαστικό «easter egg» που κρύβει η πρόσκληση το είδατε; Αν είστε κάτοχος iPhone και iPad μπορείτε να κατευθυνθείτε στην ενότητα Apple Events - στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής εταιρείας - μέσω της συσκευής σας και να πατήσετε στο λογότυπο της εκδήλωσης (στην κορυφή) για να ξεκινήσετε μία εμπειρία AR.