EcoFlow: Ενέργεια για τις διακοπές σου!

    Camping; Σκάφος; Roadtrip με το αμάξι ή απλά chillάρισμα στο εξοχικό; Όπου κι αν είσαι, τα EcoFlow power stations καλύπτουν τις ανάγκες σου για ενέργεια! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βρεθεί σε…

    ecoflow-car
    Camping; Σκάφος; Roadtrip με το αμάξι ή απλά chillάρισμα στο εξοχικό; Όπου κι αν είσαι, τα EcoFlow power stations καλύπτουν τις ανάγκες σου για ενέργεια! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις που χρειαζόμαστε παραπάνω ενέργεια και οι συμβατικές powerbanks, ενώ είναι σωτήριες για να δώσουμε μια γρήγορη φόρτιση στις μικρές ηλεκτρονικές μας συσκευές όπως τα tablet, τα κινητά και τα laptop, εν τούτοις δεν αποτελούν λύση για μεγάλες πολυήμερες αποδράσεις ή μεγαλύτερες ενεργειακές ανάγκες. https://youtu.be/UWk7N22k-WE Τα προϊόντα της EcoFlow είναι εδώ για να έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι, για ολόκληρες ημέρες αν χρειαστεί. Πρόκειται για σταθμούς ενέργειας με μεγάλη, επεκτάσιμη μπαταρία, υψηλή απόδοση σε Watt (μέχρι 1200W) πληθώρα υποδοχών (USB-A, USB-C με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης αλλά και πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος) ενώ φορτίζουν γρήγορα με οικιακό ρεύμα (80% σε λιγότερο από 1 ώρα), με την υποδοχή αυτοκινήτου (6 ώρες) ή τα ηλιακά πάνελ της EcoFlow (4,8 με 9.6 ώρες, ανάλογα το πλήθος, τα watt των πάνελ και την ηλιοφάνεια), ώστε να είναι επαρκέστατα ακόμα και σε περιπτώσεις πλήρους off-grid. Σίγουρα με όλα τα παραπάνω, θα έχεις ήδη σκεφτεί δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) χρήσεις των προϊόντων EcoFlow στην καθημερινότητά σου, όμως ας εξερευνήσουμε ενδεικτικά κάποια από τα σενάρια που ένα EcoFlow energy station μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου για ενέργεια αυτό το καλοκαίρι:

    Το εξοχικό με τις διακοπές ρεύματος

    Τίποτα δεν συγκρίνεται με τις διακοπές στο δεύτερο σπίτι που είναι το εξοχικό ή το σπίτι των παππούδων σου στο χωριό. Εξ’ άλλου, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε όμορφες παιδικές αναμνήσεις από τα καλοκαίρια με την οικογένεια και τους παππούδες. Το μόνο πρόβλημα: Οι συχνές διακοπές ρεύματος που μπορεί να διαρκέσουν από λίγα λεπτά μέχρι μερικές ώρες και είναι πολύ συχνές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Ένας σταθμός ενέργειας EcoFlow μπορεί να τροφοδοτήσει το σπίτι με ενέργεια για φωτισμό ή να κρατήσει σε λειτουργία ένα μικρό ηλεκτρικό ψυγείο μαζί με έναν ανεμιστήρα, ώστε να μην ξεμείνεις από κρύο νερό, τρόφιμα και δροσιά. Επιπροσθέτως, δεν θα αποκοπείς από τον κόσμο, αφού μπορεί να κρατήσει τα κινητά τηλέφωνα φορτισμένα ώστε σε περίπτωση που παραστεί έκτακτη ανάγκη να μπορείς να καλέσεις βοήθεια.

    Ένα με την φύση στην κατασκήνωση

    Είτε στο βουνό, είτε στην θάλασσα, είτε είσαι του οργανωμένου camping με την οικογένεια, είτε θέλεις να ζήσεις την μαγεία της φύσης με την ελεύθερη κατασκήνωση, το EcoFlow μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου και με το παραπάνω. Από την ενέργεια για τις φορητές συσκευές, μέχρι μικρά φορητά ψυγεία, ηχεία, αντικουνουπικές συσκευές χωρίς χημικά και ηλεκτρικές εστίες για ασφαλές μαγείρεμα, χωρίς φωτιά. Μπορεί να αντέξει ημέρες ολόκληρες χωρίς να χρειαστεί φόρτιση. Για να μην τρέχεις στο κοντινότερο χωριό με την ψυχή στο στόμα κάθε φορά που τα επίπεδα ενέργειας είναι χαμηλά, το ειδικό αναδιπλούμενο ηλιακό πάνελ της EcoFlow εξασφαλίζει απόλυτη off-grid εμπειρία, αφού προσφέρει πλήρης ενεργειακή αυτονομία. Όντας αδιάβροχο και ανθεκτικό στην σκόνη, μπορείς να το τοποθετήσεις στην παραλία που ο ήλιος «χτυπάει» όλη μέρα. Αν χρησιμοποιήσεις 2 panel EcoFlow 110W μπορεί να φορτίσει πλήρως τον σταθμό από 3 μέχρι 6 ώρες και αν χρησιμοποιήσεις ένα πάνελ των 160W χρειάζεται 4.8 με 9.6 ώρες, ανάλογα την ηλιοφάνεια. Το βράδυ μπορείς απλά και εύκολα να το διπλώσεις.

    Ειδύλλιο στο σκάφος

    Οι λάτρεις του απέραντου γαλάζιου θα λατρέψουν τα προϊόντα της EcoFlow! Ένα power station μπορεί να είναι σωτήριο, αφού είναι πραγματικά φτιαγμένο για τα δύσκολα. Με άπειρες επιλογές επεκτασιμότητας με επιπλέον αρθρώματα μπαταρίας ή μεγάλες εξωτερικές συστοιχίες, μπορεί να καλύψει ανάγκες φωτισμού, μαγειρέματος, φόρτισης συσκευών και ηλεκτροδότηση βασικού εξοπλισμού όπως το GPS και τον ασύρματο του σκάφους. Το ηλιακό πάνελ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στο κατάστρωμα ώστε να παρέχει ενέργεια ανεξάρτητα από τις μπαταρίες του σκάφους, για καλύτερη διαχείριση της συνολικής διαθέσιμης ενέργειας. Έτσι, το island hopping με το σκάφος και οι… πριβέ βουτιές στα γαλάζια νερά απόκρυφων παραλιών γίνεται πιο ξέγνοιαστα από ποτέ.

    Roadtrip: ο κόσμος είναι δρόμος.

    Αν πάλι θέλεις απλά να πάρεις την παρέα και το αμάξι σου, να φορτώσεις τα απαραίτητα και να πας όπου σε καλέσει η περιπέτεια, μπορείς απλά να το κάνεις. Ο σταθμός ενέργειας EcoFlow φορτίζει σε 6.5ώρες απ’ ευθείας από το αυτοκίνητο με τον προσαρμογέα αμαξιού. Με αυτόν τον τρόπο, όπου και αν κατασκηνώσεις το βράδυ, με τροχόσπιτο ή απλή σκηνή, θα έχεις άπλετη ενέργεια για όλες τις ανάγκες σου ακόμα και αν το ταξίδι γίνεται με παρέα, οικογένεια με μικρά παιδιά η solo. Ό,τι είδους αμαξιού και αν διαθέτεις, το EcoFlow είναι σημαντικό κομμάτι ενός πετυχημένου road trip. Μπορεί άνετα να υποστηρίξει ένα starter σε περίπτωση που η μπαταρία του αυτοκινήτου έχει αδειάσει ή ένα μικρό κομπρεσέρ σε περίπτωση που τα ελαστικά χάσουν αέρα ή χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την ρεζέρβα. Μπορεί ακόμα να δώσει λίγη ώθηση στο ηλεκτρικό σου όχημα, ώστε να φτάσεις στον κοντινότερο φορτιστή! Αυτές ήταν λίγες από τις εκατοντάδες χρήσεις των Power Stations της EcoFlow. Εσένα ποια θα είναι η επόμενη σου περιπέτεια;