Yuri
    Δεκ 18, 1:02μμ

    Dinner Party gift ideas

    10 ιδέες για δώρα όταν είστε καλεσμένοι σε dinner party Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Ο χειμώνας ήρθε. Κρύο, καιρός για σπίτι, με φίλους, καλό φαγητό, κουβέντα και happy time. Αν αυτό το…

    dinner-party-gift-ideas

    10 ιδέες για δώρα όταν είστε καλεσμένοι σε dinner party

    Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Ο χειμώνας ήρθε. Κρύο, καιρός για σπίτι, με φίλους, καλό φαγητό, κουβέντα και happy time. Αν αυτό το Σαββατοκύριακο έχεις πρόσκληση για δείπνο σε σπίτι, με φίλους και θέλεις να πας δώρο, πιο ασυνήθιστο από ένα μπουκάλι κρασί, διαβάζεις τη σωστή λίστα. Εδώ θα βρεις 10 ιδέες για δώρα θα κάνουν εντύπωση αλλά δεν θα σε αφήσουν ταπί.  
    1. Διακοσμητικά Φωτάκια
    Δεν είναι μόνο για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Μπορείς να τα έχεις συνέχεια στολισμένα πάνω στο τζάκι, μέσα σε γυάλα, περασμένα στο κουρτινόξυλο, στην κρεβατοκάμαρα, για διακριτικό φωτισμό, φαντασία να υπάρχει...  
    1. DIY φωτιστικό με μήνυμα
    Φώς, περισσότερο φως, αλλά με ένα θετικό μήνυμα. Διαφορετικό κάθε φορά. Αυτό το δώρο θα το εκτιμήσουν, όλοι οι cool φίλοι σου.  
    1. Σετ Αρωματικά Κεριά
    Τα κεριά, είναι ιδανικό δώρο για κάλεσμα σε σπίτι. Ειδικά τα αρωματικά, ειδικά αυτά που είναι σε συσκευασία δώρου, τρία μαζί, έτοιμα για να στολίσουν το τραπέζι, τα ράφια, τα τζάκια και να φτιάξουν ατμόσφαιρα.  
    1. Κορνίζα
    Αυτές τις κορνίζες, τις χαίρεσαι και χωρίς φωτογραφία!  
    1. Διακοσμητικό Βούδας
    Όταν σε έχουν καλέσει για ταϊλανδέζικο, ή όταν οι φίλοι σου είναι εναλλακτικοί τύποι.  
    1. Κρεμάστρα
    Όσες πόρτες, τόσες κρεμάστρες. Αυτήν όμως την κρεμάστρα θα τη βάλουν σε σημείο που να φαίνεται.  
    1. Μανταλάκια - Μαγνητάκια
    Δεν χρειάζεται άγχος, χρειάζεται οργάνωση. Για τους φίλους που κάνουν πολλά πράγματα και αγχώνονται εύκολα  
    1. Διακοσμητικό πιάτο
    Για τα κλειδιά, για τα ψιλά, για τα σκουλαρίκια, για τα ξηροκάρπια, αναλόγως το δωμάτιο και η χρήση.  
    1. Διακοσμητικό κουτί
    Μπορείς να βάλεις από κοσμήματα, μέχρι φακελάκια τσαγιού.  
    1. Καθρέφτης κάκτος
    Χιπ σχέδιο, nude χρώμα, every girl's dream.   Ότι και αν επιλέξεις, από τα σούπερ πρωτότυπα και trendy αντικείμενα για το σπίτι, εμείς θα στο αμπαλάρουμε, αφού πρώτα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το σωστό δώρο για την κάθε περίσταση.
      Extra tip: Μπορείς με την πρώτη ευκαιρία να αγοράσεις μερικά δωράκια, για να είσαι πάντα προετοιμασμένος για καλέσματα της τελευταίας στιγμής και να αποφύγεις το τρέξιμο.