CES 2022 | Ντεμπούτο για την οικονομικότερη Nvidia GeForce RTX 3050

    Η νέα GeForce RTX 3050 είναι η οικονομικότερη RTX 30-series της Nvidia μέχρι σήμερα. Όπως έκανε και με την GeForce RTX 3090 Ti, η Nvidia δεν ανακοίνωσε το σύνολο των χαρακτηριστικών της ωστόσο…

    3050-3
    Η νέα GeForce RTX 3050 είναι η οικονομικότερη RTX 30-series της Nvidia μέχρι σήμερα. Όπως έκανε και με την GeForce RTX 3090 Ti, η Nvidia δεν ανακοίνωσε το σύνολο των χαρακτηριστικών της ωστόσο γνωρίζουμε πλέον επίσημα ότι διαθέτει 8GB μνήμης GDDR6 και η απόδοση της είναι 9 shader teraflops, 18 RT teraflops και 73 tensor teraflops. Η Nvidia υποστηρίζει ότι η νέα της κάρτα γραφικών θα είναι σε θέση να «τρέξει» τα πλέον σύγχρονα παιχνίδια ray tracing με περισσότερα από 60 fps, κάτι που μοιάζει μάλλον κατορθωτό εφόσον είναι ενεργοποιημένη η τεχνολογία upscaling της εταιρείας, DLSS.

    Όπως συνηθίζεται για τις lower-end κάρτες γραφικών των Nvidia και AMD, έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα κυκλοφορήσει Founder’s Edition για την GeForce RTX 3050 παρά θα κυκλοφορήσουν κάρτες γραφικών από διάφορους κατασκευαστές με τα δικά τους συστήματα ψύξης και εξοπλισμό. Σύμφωνα με την , η νέα GeForce RTX 3050 θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου.
    Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2022 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας!