CES 2022 | LG Premium Monitors: Παραγωγικότητα επόμενου επιπέδου!

    Σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται παγκοσμίως στις ανάγκες του επαγγελματία, οι νέες premium οθόνες της LG Electronics (LG) για το 2022 θα κάνουν το ντεμπούτο τους, στην virtual Συνέντευξη Τύπου της…

    CES22-LG-PremiumMon-3
    Σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται παγκοσμίως στις ανάγκες του επαγγελματία, οι νέες premium οθόνες της LG Electronics (LG) για το 2022 θα κάνουν το ντεμπούτο τους, στην virtual Συνέντευξη Τύπου της LG, στην CES 2022, στις 4 Ιανουαρίου.

    Τόσο η οθόνη LG UltraFine™ 32UQ85R, όσο και το LG DualUp Monitor (28MQ780) προσφέρουν κομψό και πρακτικό σχεδιασμό, βελτιωμένη συνδεσιμότητα και ανώτερη εμπειρία χρήστη τόσο για τους εργαζομένους που δουλεύουν από το σπίτι ή το γραφείο, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργικών επαγγελματιών, όπως γραφίστες ή designers, και των προγραμματιστών.

    [caption id="attachment_75662" align="alignnone" width="1280"] LG UltraFine™ 32UQ85R (αριστερά), LG DualUp Monitor (δεξιά)[/caption]

    Με απίστευτη ποιότητα εικόνας, ισχυρή απόδοση, προσαρμοστικότητα και ευκολία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι και οι δύο αυτές λύσεις έλαβαν το CES 2022 Innovation Awards.

    Ιδανικό για τους επαγγελματίες δημιουργικής απασχόλησης 

    Η νέα LG UltraFine™ είναι μια οθόνη για επαγγελματίες, σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες του art director, του γραφίστα, του video/photo editor και του live streamer. To 32 ιντσών, Nano IPS Black πάνελ, ανάλυσης 4K UHD (3.840 x 2.160) διαθέτει αναλογία αντίθεσης 2,000:1 και κάλυψη 98% της χρωματικής γκάμας DCI-P3, εξασφαλίζοντας έτσι βαθύ μαύρο και ζωντανά χρώματα που παραμένουν το ίδιο αυθεντικά από ευρεία γωνία θέασης και σε διάφορες συνθήκες περιβάλλοντος.

    [caption id="attachment_75658" align="alignnone" width="1280"] Photo Credit: © 2009-2021 LG Electronics[/caption]

    Το πρώτο Nano IPS Black πάνελ της LG δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη LG UltraFine™ να προσφέρει ρεαλιστικούς και λεπτούς μαύρους τόνους, προσθέτοντας περισσότερο βάθος στις εικόνες και επιτρέποντας στους δημιουργούς να πραγματοποιήσουν το όραμά τους με προηγμένη ακρίβεια.

    Για να διατηρηθεί το επίπεδο ακρίβειας στα χρώματα, που απαιτείται από τους σημερινούς designers και creatives, η οθόνη LG UltraFine™ έρχεται με αποσπώμενο αισθητήρα αυτόματης βαθμονόμησης (η βαθμονόμηση μπορεί εύκολα να προγραμματιστεί μέσω του διαισθητικού software της LG, εξοικονομώντας έτσι χρόνο στους χρήστες, με την αυτόματη αυτή εκτέλεση της κρίσιμης βαθμονόμησης).

    Δύο είναι πάντα καλύτερα από ένα! 

    Το LG DualUp Monitor -ένα εντελώς νέο format στην αγορά των monitors- με το χαρακτηριστικό Nano IPS και τη μοναδική αναλογία 16:18 (Vertical Aspect Ratio), πρόκειται για έναν πολυλειτουργικό σταθμό εργασίας που είναι ιδανικός για δημιουργία περιεχομένου ή ακόμα και coding.

    [caption id="attachment_75657" align="alignnone" width="1280"] Photo Credit: © 2009-2021 LG Electronics[/caption]

    Η καινοτόμα Square Double QHD με αναλογίες  2,560 x 2,880 προσφέρει την ίδια αναλογία με δυο οθόνες 21.5 ιντσών και έχει τη δυνατότητα για κάθετη προβολή, για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία για τους χρήστες.

    Ενισχύοντας την παραγωγικότητα και προσφέροντας ευκολία, το μόνιτορ LG 28MQ780 παρέχει την απόλυτη άνεση με το ρυθμιζόμενο LG Ergo Stand που εξοικονομεί χώρο αφού μπορεί να σταθεί στα περισσότερα γραφεία και τραπέζια. Χάρη στο διπλάσιο ύψος του LG DualUp Monitor, ελαχιστοποιείται η ανάγκη για περιττές κινήσεις του κεφαλιού, που συχνά ευθύνονται για τους πόνους στον αυχένα. 

    «Τα premium monitors της LG για το 2022, προσφέρουν ποιότητα εικόνας, καινοτόμα χαρακτηριστικά και ευκολία στη χρήση, που ικανοποιεί τις ανάγκες των επαγγελματιών που δουλεύουν είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο. Αυτά τα προϊόντα που έχουν αναγνωριστεί με CES Innovation Award, επισφραγίζουν την αφοσίωση μας στην αναζήτηση λειτουργιών που επεκτείνουν και ενισχύουν τη σειρά-ναυαρχίδα για τα monitors της εταιρείας μας», είπε ο Seo Young-jae, Vice President & Head του ΙΤ Business Unit της LG Electronics Business Solutions Company.

    Με πληροφορίες από το ΔΤ της LG Electronics.