CES 2021: Με τηλεχειριστήριο ηλιακής ενέργειας Solar Cell έρχονται οι νέες τηλεοράσεις της Samsung

    Με την παρουσίαση των νέων της τηλεοράσεων για το 2021, Neo QLED, MicroLED και Lifestyle, η Samsung ενισχύει τη δέσμευση της στην προσβασιμότητα, στην βιωσιμότητα και στην καινοτομία. Εκτός από την…

    Solar-Cell-1
    Με την παρουσίαση των νέων της τηλεοράσεων για το 2021, Neo QLED, MicroLED και Lifestyle, η Samsung ενισχύει τη δέσμευση της στην προσβασιμότητα, στην βιωσιμότητα και στην καινοτομία. Εκτός από την εξαιρετικά σημαντική μείωση στου αποτυπώματος άνθρακα και την νέα οικολογική συσκευασία όλων των νέων τηλεοράσεων της, η εταιρεία θέλησε να… ξεφορτωθεί και τις «μπαταρίες» από το τηλεχειριστήριο και για αυτό, παρουσίασε το Solar Cell. Πρόκειται για ένα τηλεχειριστήριο ηλιακής ενέργειας που θα συνοδεύει όλες τις σειρές των τηλεοράσεων του 2021 και επομένως όλες τις τηλεοράσεις Neo QLED, MicroLED και Lifestyle.

    Το τηλεχειριστήριο ηλιακής ενέργειας μπορεί να επαναφορτιστεί με φως εσωτερικού χώρου, φως εξωτερικού χώρου ή USB, γεγονός που αποτελεί μια πρωτοποριακή καινοτομία για τη Samsung. Με αυτό το τρόπο αποφεύγονται απορρίμματα από περίπου 99 εκατομμύρια μπαταρίες ΑΑ για τα επόμενα 7 χρόνια. Για την κατασκευή του τηλεχειριστηρίου, η Samsung καινοτόμησε στη διαδικασία κατασκευής, χρησιμοποιώντας πλαστικά από ανακυκλωμένα μπουκάλια, συμπεριλαμβάνοντας 24% ανακυκλωμένο υλικό.