#CaptureWonder: Δείτε ζωντανά από το Λονδίνο την αποκάλυψη της σειράς HONOR 20!

    Ελάχιστες ώρες μας χωρίζουν από το παγκόσμιο λανσάρισμα της σειράς HONOR 20 (HONOR 20, HONOR 20 PRO & HONOR 20 Lite) στο Λονδίνο, το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το επίσημο…

    Honor_20_Launch
    Ελάχιστες ώρες μας χωρίζουν από το παγκόσμιο λανσάρισμα της σειράς HONOR 20 (HONOR 20, HONOR 20 PRO & HONOR 20 Lite) στο Λονδίνο, το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το επίσημο κανάλι της εταιρείας, στο YouTube! Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος και εμείς σας παραθέτουμε το απαραίτητο feed, προκειμένου να μάθετε πρώτοι όλες τις λεπτομέρειες, απευθείας από τη σκηνή του Battersea Evolution London. Στις 19.30 μ.μ. στο ΠΛΑΙΣΙΟ Αγίας Παρασκευής, Λ. Μεσογείων 502-504, η HONOR σας δίνει την ευκαιρία να δείτε από κοντά την πιο τεχνολογικά προηγμένη και καινοτόμα σειρά κινητών που έχει παρουσιάσει ποτέ, με τετραπλές κάμερες τεχνητής νοημοσύνης αλλά και το πρώτο Δυναμικό Ολογραφικό σχεδιασμό στο κόσμο. Για άλλη μία φορά, η HONOR θα δώσει το στίγμα της ως η μόνη εταιρία που συνδυάζει τη μόδα, την καινοτομία με τα υψηλής τεχνολογίας χαρακτηριστικά.

    Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΠΛΑΙΣΙΟΥ Αγίας Παρασκευής, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης θα σας ξεναγήσουν σε όλα τα πολύχρωμα HONOR cornersΤο νεανικό δημοφιλές συγκρότημα Alcatrash θα βρίσκεται στο event για να τραγουδήσει ζωντανά και να διασκευάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο γνωστές επιτυχίες.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, κληρώσεις με HONOR δώρα αλλά και LIVE DJ set από την γνωστή DJ Μαρία Παπιδάκη θα σας ταξιδέψουν σε μια απίθανη νεανική εμπειρία με την υπογραφή της HONOR.

    Μαζί τους θα έχουν και γνωστούς youtubersόπως ο Panos Dent που θα ανακαλύψει όλα τα gaming features της σειράς HONOR 20, και η Konstantina που θα γνωρίσει το πιο hot fashion αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού.