Plaisio Blog

Απολαύστε την Smart Good Life με καινοτόμα προϊόντα από την LG

Στοχεύοντας να κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και άνετη, η LG προωθεί το “Smart Good Life”, έναν έξυπνο τρόπο ζωής, που διευκολύνει τους ανθρώπους να εξοικονομήσουν χρόνο, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στα ουσιαστικά για εκείνους πράγματα.

Η έξυπνη τεχνολογία μεταμορφώνει την καθημερινότητα των καταναλωτών, μέσα από καινοτόμα προϊόντα που κάνουν όλη τη δουλειά για εκείνους, προσφέροντας πλήθος λύσεων. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι η LG OLED τηλεόραση που αποτελεί το κέντρο ψυχαγωγίας του σπιτιού. Ξεχωρίζοντας για τα αυτοφωτιζόμενα pixel και τις εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες,  προσφέρει την υπέρτατη εμπειρία θέασης, σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LED που χρειάζονται οπίσθιο φωτισμό για να αυξήσουν ή να μειώσουν τον φωτισμό ολόκληρης της οθόνης.

Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις, διαθέτουν το ThinQ AI, το οποίο μέσω της τεχνολογίας AI, των φωνητικών εντολών στα ελληνικά και του επανασχεδιασμένου τηλεχειριστηρίου Magic Remote, επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, όπως να ενημερώνονται για τον καιρό ή να ρυθμίζουν την ένταση της φωτεινότητας της τηλεόρασης. Ακόμη, μπορούν να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν τα συνδεμένα φώτα του σπιτιού και να ρυθμίζουν ανάλογα με τις ανάγκες τους την έντασή τους, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σαλόνι. Έχουν επίσης τη δυνατότητα ελέγχου των «έξυπνων» πριζών και συνεπώς οποιασδήποτε συσκευής είναι συνδεδεμένη στην πρίζα, ώστε να τη χειρίζονται αναλόγως.

Παράλληλα, το νέο ψυγείο LG InstaView™ Door-in-Door® έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να αναβαθμίζει την κουζίνα και να διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων. Με δύο μόνο χτυπήματα στην εξαιρετικά κομψή ultra-sleek πόρτα του ψυγείου, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τι περιέχει, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουν την πόρτα. Το μεγάλο λείο πάνελ που φωτίζεται με LED, παρέχει 23% περισσότερη οπτική πρόσβαση στο εσωτερικό του ψυγείου συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα. Επιπλέον, η λειτουργία Door-in-Door® μειώνει την απώλεια ψυχρού αέρα, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα και εξοικονομώντας ενέργεια.

Για όσους χρειάζονται ένα πλυντήριο ρούχων που να εξοικονομεί χρόνο, ενέργεια και νερό, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα ρούχα και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα, η LG έχει τη λύση με τα έξυπνα πλυντήρια ρούχων της με προηγμένες λειτουργίες και απόδοση ΑΑΑ, την καλύτερη δυνατή βαθμολογία ενεργειακής κλάσης, απόδοσης στυψίματος και επιπέδου θορύβου. Η προηγμένη λειτουργία TurboWash™360˚ που είναι διαθέσιμη στα περισσότερα πλυντήρια ρούχων της LG, επιτυγχάνει βέλτιστο πλύσιμο σε μόλις 39 λεπτά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση της πλύσης. Όλα οφείλονται σε έναν ισχυρό συνδυασμό τεχνολογιών. Ο πολλαπλός ψεκασμός 3D, με τέσσερα ακροφύσια ψεκασμού, εκτοξεύει πίδακες νερού σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα, πλένοντας τα ρούχα από κάθε γωνία. Η έξυπνη αντλία Inverter, η οποία είναι συνδεδεμένη με τον πολλαπλό ψεκασμό 3D, ελέγχει με λεπτές κινήσεις τη ροή του νερού από διαφορετικές κατευθύνσεις.

Αν χρειάζεστε ένα κομψό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών με κρυστάλλινο, καθαρό ήχο, τα LG TONE Free συνδυάζουν μοναδικό σχεδιασμό και έξυπνες λειτουργίες. Η λειτουργία Active Noise Cancellation των ακουστικών LG TONE Free είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει τους θορύβους υψηλής συχνότητας, που παράγονται καθημερινά στο αστικό περιβάλλον. Επιπλέον, διαθέτουν ενσωματωμένα μικρόφωνα υψηλής απόδοσης για μέγιστη ποιότητα κλήσεων. Τα ακουστικά περιλαμβάνουν, επίσης, την πρακτική βάση φόρτισης UVnano που η LG εισήγαγε στην αγορά, η οποία αξιοποιεί τη δύναμη της ακτινοβολίας UV-C. Τοποθετώντας τα ακουστικά στη θήκη φόρτισης απολυμαίνονται, εξουδετερώνοντας το 99,9% των βακτηρίων στο πλέγμα των ηχείων σε μόλις δέκα λεπτά. Τέλος, περικλείονται προσεκτικά σε μαλακά, σπειροειδή τζελ αυτιών ιατρικού τύπου με μη τοξική και υποαλλεργική σιλικόνη, που είναι διαμορφωμένα για να ταιριάζουν στο σχήμα των αυτιών.

Κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη με προϊόντα που «αντιλαμβάνονται» τις ανάγκες σας και συμβάλλουν σε μια καλύτερη ζωή.

Γ. Ιωσηφίδης

Γ. Ιωσηφίδης