Ανακαλύψτε τη μαγεία των LG OLED και QNED Mini LED TVs και αποκτήστε ένα μοναδικό δώρο

    Η LG προσκαλεί τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τη μαγεία των LG OLED και QNED Mini LED τηλεοράσεων μέσα από την προωθητική της ενέργεια. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας μία ολοκαίνουρια LG OLED ή QNED…

    LG-TV
    Η LG προσκαλεί τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τη μαγεία των LG OLED και QNED Mini LED τηλεοράσεων μέσα από την προωθητική της ενέργεια. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας μία ολοκαίνουρια LG OLED ή QNED τηλεόραση από τις 4 έως τις 31 Οκτωβρίου[1], η εταιρεία προσφέρει μια prepaid card αξίας έως και €1.000.

    Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα εξής: Αντίστοιχα: Οι LG OLED τηλεοράσεις με τα αυτοφωτιζόμενα pixel, παρέχουν μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Αποτυπώνοντας το 100% του φάσματος DCI-P3 σε έναν χρωματικό χώρο 3D, που καλύπτει το πλήρες εύρος φωτεινότητας της τηλεόρασης, τα χρώματα παραμένουν ζωντανά και ρεαλιστικά. Παράλληλα, οι LG QNED Mini LED TVs ενσωματώνουν την τεχνολογία Quantum Dot NanoCell που βελτιώνει την αναπαραγωγή χρωμάτων, αποδίδοντας υψηλή αντίθεση, φωτεινότητα και πλούσια χρώματα. Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις διαθέτουν επίσης το LG ThinQ AI, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν με την τηλεόρασή τους δίνοντας φωνητικές εντολές στα ελληνικά[2].

    Όροι και προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας στους ακόλουθους συνδέσμους: https://www.lg.com/gr/promotion/lg-oled-tvs-prepaid-card-october-2021 & https://www.lg.com/gr/promotion/lg-qned-tvs-prepaid-card-october-2021 [1] ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. [2] Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων και εντολών.