THR: Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι!

    Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα «The Hollywood Reporter» η συνδρομητική (Subscription VOD) υπηρεσία της Walt Disney Company έρχεται επίσημα σε 42 χώρες και 11 νέες επικράτειες - ανάμεσα στις…

    Disney-Plus-Greece-Main
    Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα «The Hollywood Reporter» η συνδρομητική (Subscription VOD) υπηρεσία της Walt Disney Company έρχεται επίσημα σε 42 χώρες και 11 νέες επικράτειες - ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα!
    To Disney+ ξεκίνησε την λειτουργία του στον Καναδά , την Ολλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες στις 12 Νοεμβρίου του 2019 και μια εβδομάδα αργότερα επεκτάθηκε στην Αυστραλία, στο Πουέρτο Ρίκο και στην Νέα Ζηλανδία, προσφέροντας κινηματογραφικό και τηλεοπτικό περιεχόμενο από τις Walt Disney Studios και Walt Disney Television, πρωτότυπες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. «Παιδί» της Disney Media and Entertainment Distribution, μετράει ήδη 118,1 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως και στις λίστες του περιλαμβάνει παραγωγές από τις 20th Century Fox, Lucasfilm, Marvel, National Geographic και Pixar. Το ρεπορτάζ δεν περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες λανσαρίσματος ή το κόστος της μηνιαίας συνδρομής (στην Γερμανία π.χ. κυμαίνεται στα €8.99), ωστόσο η λίστα με τις νέες περιοχές διαμορφώνεται ως εξής: Αλβανία, Αλγερία, Ανδόρα, Μπαχρέιν, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Αίγυπτος, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιράκ, Ισραήλ, Ιορδανία, Κοσσυφοπέδιο, Κουβέιτ, Λετονία, Λίβανος, Λιβύη, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Βόρεια Μακεδονία, Ομάν, Παλαιστίνη, Πολωνία, Κατάρ, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Τυνησία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Πόλη του Βατικανού και Υεμένη. Οι 11 επικράτειες περιλαμβάνουν τα Νησιά Φερόε, τη Γαλλική Πολυνησία, τα Γαλλικά Νότια Εδάφη, το σύμπλεγμα νησίδων Σαιν-Πιερ και Μικελόν, τα νησιά Ώλαντ, τον Άγιο Μαρτίνο, το νησιωτικό σύμπλεγμα Σβάλμπαρντ και Γιαν Μάγιεν, τα Βρετανικά Εδάφη του Ινδικού Ωκεανού, το Γιβραλτάρ, τα νησιά Πίτκαιρν και την Αγία Ελένη. Η τηλεόραση αλλάζει. Έλα σε ένα από τα καταστήματα Πλαίσιο ή μπες στο plaisio.gr και φέρε τις νέες τεχνολογίες - αλλά και τις νέες υπηρεσίες - στο σαλόνι σου!