Βρες το ιδανικό δώρο για τη λαμπάδα!

    Το Πάσχα πλησιάζει και η καθιερωμένη επίσκεψη στο βαφτιστήρι... κοντοζηγώνει! Αλλά... Λαμπάδα πήρες; Δώρο; Σίγουρα δεν είναι αναγκαίο, αλλά το βαφτιστήρι το περιμένει πως και πως!   Αν...…

    Βρες το ιδανικό δώρο για τη λαμπάδα!

    Το Πάσχα πλησιάζει και η καθιερωμένη επίσκεψη στο βαφτιστήρι... κοντοζηγώνει! Αλλά... Λαμπάδα πήρες; Δώρο; Σίγουρα δεν είναι αναγκαίο, αλλά το βαφτιστήρι το περιμένει πως και πως!

     

    Αν... δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, ο #PlaisioExpert είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

     

    Τα... έτοιμα πακέτα!

     

    Όπως είναι γνωστό, ακόμα και από όταν εσύ ήσουν παιδί, πολλές εταιρείες ετοιμάζουν έτοιμα πακέτα παιχνιδιών. Συνήθως περιλαμβάνουν ένα παιχνίδι που σίγουρα θα αγαπήσει και μια λαμπάδα στα χρώματα του παιχνιδιού. Ένα τέτοιο σετ συνήθως είναι και η... εύκολη λύση με πολλές επιλογές. Εκπαιδευτικά παιχνίδια, αυτοκίνητα, Barbie, Playmobil, LEGO είναι μόνο μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές σου!

     

    394173641771854181263

     

    Δημιούργησε το δικό σου «πακέτο»!

     

    Αν δεν σε καλύπτουν κάποια από τα έτοιμα πακέτα, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά σχέδια στις λαμπάδες. Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις τις καλλιτεχνικές σου δυνατότητες και να δημιουργήσεις κάτι ιδιαίτερο με μία DIY λαμπάδα γεμάτη αγάπη!

     

    392602839324274155017

     

    Από ‘κει και πέρα, μπορείς εύκολα να πάρεις στο βαφτιστήρι το παιχνίδι που ζητούσε εδώ και καιρό! Ή να του κάνεις μια έκπληξη με κάτι διαφορετικό που ξέρεις ότι θα του αρέσει. Ακόμα και να κινηθείς σε εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και θα αναπτύξουν τις δεξιότητές του.

     

    3393208339335635359913567729

     

    Αν πάλι το βαφτιστήρι έχει μεγαλώσει, μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν και... tech λύσεις! Συνδύασε τη λαμπάδα με κάποιο gadget, όπως ασύρματα ακουστικά ή ένα smartwatch. Αν του αρέσει η μουσική, ένα φορητό ηχείο είναι η ιδανική επιλογή. Ή μια αδιάβροχη κάμερα για να είναι έτοιμο για τις Καλοκαιρινές βουτιές. Ό,τι και αν επιλέξεις, σίγουρα θα ενθουσιαστεί και θα το αγαπήσει στο δευτερόλεπτο.

     

    342916435564094006399

     

    Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι! Ανακάλυψέ τους όλους στο plaisio.gr και διάλεξε ό,τι σου κάνει κλικ!

     

    Σε όποια επιλογή και αν καταλήξεις, το βαφτιστήρι σίγουρα θα λατρέψει τη λαμπάδα και θα ενθουσιαστεί με ό,τι και αν τη συνοδεύεις.

     

    Νονέ, Νονά, φροντίστε να κάνετε την επίσκεψη στο βαφτιστήρι σας ξεχωριστή με αυτούς τους τρόπους!