Μοναδικά 3D γλυκίσματα με το νέο Polaroid CandyPlay 3D Pen!

    Λατρεύεις τα γλυκά; Με το Polaroid CandyPlay 3D Pen μπορείς να σχεδιάσεις και να φτιάξεις τα δικά σου μοναδικά γλυκίσματα, εύκολα και γρήγορα. Δε χρειάζεται να είσαι έμπειρος ζαχαροπλάστης, αρκεί να…

    Polaroid-Candyplay-3DPen-Main
    Λατρεύεις τα γλυκά; Με το Polaroid CandyPlay 3D Pen μπορείς να σχεδιάσεις και να φτιάξεις τα δικά σου μοναδικά γλυκίσματα, εύκολα και γρήγορα. Δε χρειάζεται να είσαι έμπειρος ζαχαροπλάστης, αρκεί να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη!
    Το Polaroid CandyPlay 3D Pen λειτουργεί περίπου όπως και ένας τρισδιάστατος εκτυπωτής, μιας και σε βοηθάει να «χτίσεις» τα DIY γλυκίσματά σου σε στρώσεις, δίνοντάς τους ποικίλες μορφές και διαστάσεις. Μόνο που αντί για θερμαινόμενων (φιλικών προς το περιβάλλον) πλαστικών δέχεται - χωρίς ζάχαρη και 100% vegan - βρώσιμα υλικά σε διάφορες γεύσεις. [gallery ids="73714,73715,73716"] Κάθε «στυλό» συνοδεύεται από τέσσερα βρώσιμα νήματα, ωστόσο η Polaroid σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε 6 διαφορετικές γεύσεις: φράουλα, πορτοκάλι, μήλο, σταφύλι, λεμόνι και κόλα (πωλούνται χωριστά). Είναι ιδανικό τόσο από δεξιόχειρες όσο και από αριστερόχειρες, αφού το πλήκτρο ενεργοποίησης είναι τοποθετημένο στο πάνω μέρος. Σχεδιασμένο για όλους*, είναι εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί τη χρήση κάποιου λογισμικού ή γνώσεις ζαχαροπλαστικής. Όταν το ενεργοποιήσεις και εφόσον ανάψει το ενδεικτικό LED, μπορείς να αρχίσεις να ζωγραφίζεις πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Μόλις το δημιούργημα σου αρχίσει να στεγνώνει και ενώ είναι ακόμα μαλακό, μπορείς να το ξεκολλήσεις και να αρχίσεις να του δίνεις τρισδιάστατη υπόσταση. Εδώ θα βρεις όμορφα στένσιλ (για αρχάριους αλλά και προχωρημένους), για να ξεκινήσεις αμέσως... προπόνηση! [caption id="attachment_73740" align="alignnone" width="900"] Photo Credit: © 2015-2021 - EBP Group[/caption] Αναζητάς το ιδανικό κέρασμα για ένα παιδικό πάρτι ή θέλεις να καλέσεις τους φίλους σου για φαγητό στο σπίτι και να τους εντυπωσιάσεις με ένα ξεχωριστό επιδόρπιο; Το Polaroid CandyPlay 3D Pen θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό γλυκό τριών διαστάσεων. Γλειφιτζούρια, καραμέλες, γαρνιτούρες για τούρτες, Candy Donuts, λιχουδιές για το Halloween ή το Πάσχα; Πάτησε εδώ και τσέκαρε πώς να τα φτιάξεις! * Το Polaroid CandyPlay 3D Pen προορίζεται για χρήση από ενήλικες και παιδιά ηλικίας 14 ετών και άνω.