Microsoft: Ψηφιακά όλα τα events μέχρι τον Ιούλιο του 2021

    Η Microsoft ήδη έχει ανακοινώσει πως το επερχόμενο Build 2020, το οποίο θα πραγματοποιούνταν τον Μάιο στο Seattle θα γίνει ψηφιακά, εξαιτίας της πανδημίας με τον κορωνοϊό COVID-19 και όπως όλα…

    Microsoft To Layoff 18,000
    Η Microsoft ήδη έχει ανακοινώσει πως το επερχόμενο Build 2020, το οποίο θα πραγματοποιούνταν τον Μάιο στο Seattle θα γίνει ψηφιακά, εξαιτίας της πανδημίας με τον κορωνοϊό COVID-19 και όπως όλα δείχνουν η στρατηγική της εταιρείας αλλάζει για όλα τα επερχόμενα events μέχρι τουλάχιστον και τον Ιούλιο του 2021. Την αποκάλυψη έκανε το The Verge όπου αποκάλυψε ενημέρωση που έλαβαν οι Microsoft MVP - Most Valuable Professional - της εταιρείας η οποία ανέφερε το παρακάτω:
    Υπό το πρίσμα των προκλήσεων που παρουσιάζει ο νέος κορωνοϊός, η Microsoft παρακολουθεί στενά την παγκόσμια κατάσταση όσο εξελίσσεται και επαναξιολογεί τη συνολική εταιρική της στρατηγική για τις δια ζώσης εκδηλώσεις. Ως εταιρεία, η Microsoft αποφάσισε να μεταφέρει όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές εκδηλώσεις σε ψηφιακές μέχρι και τον Ιούλιο του 2021.
    Με βάση την παραπάνω ενημέρωση θα πρέπει να περιμένουμε το Ignite 2020 που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να γίνει ψηφιακά, ενώ πλέον δεν ξέρουμε πως θα συμμετέχει η Microsoft στην Computex 2020, η οποία έχει μεταφερθεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Προφανώς η παραπάνω στρατηγική θα επηρεάσει και τη συμμετοχή της εταιρείας στις αρχές του 2021 στη CES 2021 και βέβαια το επόμενο Build 2021 που συνήθως πραγματοποιείτε Απρίλιο ή Μάιο. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, αν και θα σημειώσουμε ότι είναι νωρίς, αφορά την παρουσίαση της επόμενης κονσόλας της εταιρείας, του Xbox Series X το οποίο και περιμένουμε να δούμε στα ράφια των καταστημάτων στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, πιθανόν κάποια στιγμή τον ερχόμενο Νοέμβριο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν η κατάσταση με την πανδημία επηρεάζει με κάποιο τρόπο τα εργοστάσια κατασκευής αλλά και τη γραμμή διανομής.