Η Τόκιο μας προετοιμάζει για την 4η σεζόν του La Casa De Papel

    Πριν λίγες ημέρες έγινε διαθέσιμη στο Netflix η 3η σεζόν του La Casa De Papel, οι εκατομμύρια φίλοι της σειράς ήδη μιλούν για τα νέα επεισόδια και την πλοκή της σειράς (όχι δεν θα κάνουμε spoilers)…

    la-casa-de-papel-actors
    Πριν λίγες ημέρες έγινε διαθέσιμη στο Netflix η 3η σεζόν του La Casa De Papel, οι εκατομμύρια φίλοι της σειράς ήδη μιλούν για τα νέα επεισόδια και την πλοκή της σειράς (όχι δεν θα κάνουμε spoilers) και η Τόκιο με ανάρτηση της στο Instagram μας προετοιμάζει για την 4η σεζόν. Τα 8 νέα επεισόδια της 3ης σεζόν του La Casa De Papel έγιναν διαθέσιμα στις 19 Ιουλίου και όσοι διψούσαν για τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς του Netflix τα έχουν ήδη δει και περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια. Μια συνέχεια που ναι μεν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, μέχρι σήμερα, από το Netflix, η πλοκή όμως και το ξεχωριστό φινάλε έχουν ήδη αφήσει αναπάντητα ερωτήματα στους θεατές, οπότε όλοι υποψιάζονταν πως θα δούμε και 4η σεζόν του La Casa De Papel.
     
    View this post on Instagram
     

    Menudo viaje #LCDP3 🌹 Gracias por tanto amor. Id preparándoos para la cuarta... 🔥

    A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) on

    Η Τόκιο, βασικός χαρακτήρας της σειράς την οποία υποδύεται η ηθοποιός Úrsula Corberó μέσω ανάρτησης που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram ευχαρίστησε τους φίλους για την αγάπη και συνέχισε αναφέροντας ότι θα τα πούμε στην τέταρτη... Έγινε από λάθος, έγινε εσκεμμένα, νομίζουμε ότι όπως και να έγινε σύντομα το Netflix θα ανακοινώσει επίσημα τα σχέδια του για το La Casa De Papel.