H Gigabyte ανακοίνωσε νέες κάρτες γραφικών GeForce RTX 3060 rev 2.0 με… mining limit

    Η Gigabyte ανακοίνωσε πέντε νέες κάρτες γραφικών πρόσφατα, οι οποίες έχουν «mining limit». Οι νέες κάρτες γραφικών ξεχωρίζουν από το «rev 2.0» στις ονομασίες τους και είναι οι: AORUS GeForce RTX™ 3060…

    3060-lite-hash-rate-series-cards_full
    Η Gigabyte ανακοίνωσε πέντε νέες κάρτες γραφικών πρόσφατα, οι οποίες έχουν «mining limit». Οι νέες κάρτες γραφικών ξεχωρίζουν από το «rev 2.0» στις ονομασίες τους και είναι οι: Οι νέες κάρτες γραφικών της Gigabyte αποτελούν μέρος της 2ης προσπάθειας της NVIDIA να «κάμψει» την χρήση των καρτών γραφικών της στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Οι συνεργάτες της NVIDIA (AIBs) σκοπεύουν να διαχωρίσουν τα προϊόντα που διαθέτουν «περιοριστή» από τα προϊόντα που δεν διαθέτουν ωστόσο φαίνεται να χρησιμοποιούν διαφορετικές ονομασίες (η Gigabyte για παράδειγμα τις διαχωρίζει με το απλό «rev 2.0» ενώ η εταιρεία GALAX χρησιμοποιεί το LHR που σημαίνει Lite Hash Rate).

    Να υπενθυμίσουμε ότι η NVIDIA έχει ανακοινώσει ειδικούς επιταχυντές για cryptomining, τη σειρά NVIDIA CMP (Cryptocurrency Mining Processor). Αν αναζητάς κάρτα γραφικών: Πλαίσιο!