Είσαι φοιτητής; Ο Black Frider σε βοηθά να την περάσεις με "10"!

    Η περίοδος της Black Friday ξεκίνησε, και σίγουρα θα αναρωτιέσαι που να εστιάσεις...   Μην αγχώνεσαι! O Black Frider είναι εδώ για να σε βοηθήσει να την περάσεις με "10".   #Το σπίτι είναι…

    foititis

    Η περίοδος της Black Friday ξεκίνησε, και σίγουρα θα αναρωτιέσαι που να εστιάσεις...

     

    Μην αγχώνεσαι! O Black Frider είναι εδώ για να σε βοηθήσει να την περάσεις με "10".

     

    #Το σπίτι είναι έτοιμο;

     

    Μήπως όταν «έπιασες» το σπίτι στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους είχες πει «άστο μωρέ θα το πάρω αργότερα»; Το «αργότερα» ήρθε. Αν είχες παραμελήσει την αγορά κάποιας συσκευής, όπως ενός air fryer ή μιας σκούπας stick, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να την αγοράσεις.

     

    Τσέκαρε και τον χώρο σου για τυχόν έπιπλα που μπορεί να λείπουν. Από βιβλιοθήκη για τα συγγράμματα, μέχρι καρέκλα γραφείου για να έχεις σωστή στάση σώματος όταν διαβάζεις. Ειδικά τώρα που μένεις λίγους μήνες μόνος σου, ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι, για να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

     

    #Ακόμα βλέπεις σε 720p;

     

    Αν έφερες κάποια παλιά τηλεόραση από το πατρικό σου, σίγουρα δεν περνάς και πολύ καλά. Έχεις την τέλεια ευκαιρία να «φύγεις» από μια μέτρια ανάλυση και να «καθαρίσει» η εικόνα με μία 4Κ τηλεόραση.

     

    Πέρα από την ανάλυση, θα βόλευε να είναι και smart. Έτσι, βλέπεις όλες τις σειρές και τις ταινίες από τις αγαπημένες σου streaming πλατφόρμες. Κανένας δεν θα πει όχι σε ένα watch party μετά από μια απαιτητική μέρα εργαστηρίων!

     

    Black Friday - TV

     

    #Ώρα για upgrade!

     

    Μην παραμελείς το χόμπι σου. Αν έχεις ένα gaming PC, όλο και κάτι θα χρειάζεται αναβάθμιση. Από το εσωτερικό του «πύργου» σου, με μία κάρτα γραφικών ή λίγη παραπάνω RAM, μέχρι το ποντίκι που «τα έχει δει όλα» από τις πολλές ώρες.

     

    Είναι η ιδανική στιγμή να ανανεώσεις το gear σου ή να κάνεις το πολυπόθητο upgrade! Ή ακόμα καλύτερα, τι θα έλεγες για ένα καλό laptop για να συνδυάσεις gaming και σχολή; Γιατί... καλές οι διαλέξεις, αλλά καλό και το CoD.

     

    #Ξεκίνα καινούργιο χόμπι

     

    Η περίοδος της Black Friday είναι ιδανική, για να αγοράσεις κάτι εντελώς έξω από τα νερά σου. Αυτό το χόμπι που δεν ήθελες να επενδύσεις και πάρα πολλά χρήματα.

     

    Ίσως μια φωτογραφική μηχανή; Μία action cam; Ένα drone; Ακόμα και το πατίνι που έχεις σταμπάρει εδώ και μήνες. Μείωσε το «ρίσκο» της επένδυσης και δοκίμασε κάτι διαφορετικό. Ποτέ δεν είναι αργά για μία νέα δραστηριότητα!

     

    Black Friday - Drone

     

    Και τώρα που πάνω-κάτω ξέρεις τι χρειάζεσαι από τη φετινή Black Friday, ο Black Frider μοιράζεται μαζί σου τις πιο… «χρυσές» του συμβουλές! Ακολούθησε τις οδηγίες του και πρόλαβε τα πιο «άχαστα» deals.