Αποκλειστικό: Ο Box αποκαλύπτει τα πάντα για το Smart Home!

    Ο Box το inboxer είναι ο καλύτερος φίλος της τεχνολογίας και σε συνεργασία με το Πλαίσιο φροντίζει τους ανθρώπους του στο πιο Smart Home. Κάθε σούπερ σταρ που σέβεται τον εαυτό του είναι…

    Box-the-inboxer-PlaisioBlog-2
    Ο Box το inboxer είναι ο καλύτερος φίλος της τεχνολογίας και σε συνεργασία με το Πλαίσιο φροντίζει τους ανθρώπους του στο πιο Smart Home. Κάθε σούπερ σταρ που σέβεται τον εαυτό του είναι ακριβοθώρητος. Ο Box το inboxer δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, ειδικά όταν έχει αναλάβει να φροντίζει 4 ανθρώπους! Ωστόσο, παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας του, δέχτηκε να μας μιλήσει για τη συνεργασία του με το Πλαίσιο.

    - Καλησπέρα Box και σε ευχαριστούμε για τη συνέντευξη.

    Καλησπέρα Plaisio Blog! Όπως έχετε καταλάβει αποφεύγω τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά για εσάς έκανα μια εξαίρεση γιατί μου φαίνεστε καλά παιδιά. Σαν τους Homo Sapiens που προσέχω στο «έξυπνο» σπίτι μου.

    - Τιμή μας Box! Αρχικά θα θέλαμε να μας περιγράψεις με ποιο τρόπο ξεκινάει η μέρα σου σε ένα Smart Home.

    Όπως σε κάθε σπίτι, απλά όλα είναι πιο εύκολα και ξεκούραστα. Για παράδειγμα ο πρωινός καφές. Έχετε δει την αυτόματη καφετιέρα Espresso που έχουμε; Δεν προλαβαίνω ούτε καν να γαβγίσω καλημέρα και ο καφές είναι έτοιμος!

    - Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο καφές θεωρείται βασική προϋπόθεση για να πάει καλά η μέρα..

    Συμφωνούμε. Μην ξεχνάμε όμως και το φαγητό. Ανοίγεις την ψυγειάρα μας και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις! Πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να το ανοίξεις. Αρκεί ένα απλό «knock-knock» στην πόρτα του για να ανάψει το φως και να δεις τι έχει μέσα. Και όλα αυτά με την ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση, για να εξοικονομούμε χρήματα για περισσότερες λαχταριστές μπριζόλες. Άκου τον Box! https://www.youtube.com/watch?v=q01OThTY5bU

    - Με την καθαριότητα τι γίνεται;

    Κοίτα, στην αρχή είχαμε ένα θεματάκι γιατί ειδικά ο ένας μαδάει πολύ, αλλά το λύσαμε χάρη στο Πλαίσιο. Τους αγόρασα μια σκούπα ρομπότ, οπότε πλέον δεν με απασχολεί το πόσο μαδάνε. Επίσης τα παιδιά μπορούν να παίζουν και να λερώνονται όσο θέλουν. Ας είναι καλά το hi tech πλυντήριό μας, που δεν καταλαβαίνει ούτε από λάσπες!

    - Αλλάζουμε θέμα. Το καλοκαίρι έφτασε, έπιασαν και οι πρώτες ζέστες. Πως το αντιμετωπίζετε;

    Καμία ζέστη. Να το γράψεις όπως ακριβώς σου το λέω. Τους έχω φτιάξει το ιδανικό clima στο σπίτι, χειμώνα-καλοκαίρι! Ρυθμίζουν την κατάλληλη θερμοκρασία στο «έξυπνο» κλιματιστικό και ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Ή το ανάποδο.

    - Επίσης κυκλοφορεί μια φήμη ότι δεν είσαι και τόσο άγρυπνος φύλακας όσο φαίνεσαι. Ισχύει;

    Συνήθως δεν σχολιάζω φήμες, όμως θα κάνω μία ακόμη εξαίρεση για εσάς. Όταν έχεις να φροντίσεις 4 Homo Sapiens είναι λογικό να είσαι κουρασμένος. Ευτυχώς όμως έχω το Πλαίσιο και την καλύτερη ψηφιακή μου φίλη την Alexa, για να πραγματοποιούν κάθε τους επιθυμία. Και φυσικά για να με βοηθούν στην προστασία τους, αφού το κλείδωμα γίνεται αυτόματα, με μια εντολή! Α και για να μην το ξεχάσω. Μπορεί οι smart κάμερες να είναι στραμμένες πάνω μου, αλλά μας ενημερώνουν και για το ποιος χτυπάει το κουδούνι!

    - Box σε ευχαριστούμε πολύ για την ενδιαφέρουσα συζήτηση και για όσα μοιράστηκες μαζί μας. Θα ήθελες να συμπληρώσεις κάτι τελευταίο;

    Είχε ενδιαφέρον η κουβέντα μας, όμως πρέπει να σας αφήσω γιατί μόλις έφεραν μια τεράστια 4K Smart TV που είχα παραγγείλει. Αυτό το Πλαίσιο δεν το προλαβαίνω ούτε εγώ που είμαι ο καλύτερος φίλος της τεχνολογίας! Αποκλειστικό: Ο Box αποκαλύπτει τα πάντα για το Smart Home!