Ανακάλυψε τις νέες Samsung 8K/4K TVs για το 2020!

    Πιστή στη δέσμευσή της για πρωτοποριακή τεχνολογία που ανταποκρίνεται στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών, η Samsung παρουσίασε τη νέα γενιά των ευφυών QLED 8K/4Κ UHD και Crystal 4K UHD…

    SamsQL8K-2020-Main
    Πιστή στη δέσμευσή της για πρωτοποριακή τεχνολογία που ανταποκρίνεται στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών, η Samsung παρουσίασε τη νέα γενιά των ευφυών QLED 8K/4Κ UHD και Crystal 4K UHD τηλεοράσεων! Η κορυφαία Samsung QLED 8K TV για το 2020 - Q950TS* - προσφέρει πρωτόγνωρη τεχνολογία και ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης, συνδυάζοντας απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και ήχου, ευφυείς δυνατότητες ΑΙ και premium σχεδιασμό. Με σχεδόν αόρατο πλαίσιο από άκρη σε άκρη, ένα εκπληκτικά λεπτό προφίλ 15 χιλιοστών (καθόλο το μήκος), 6 ενσωματωμένα ηχεία και επαναστατική τεχνολογία Infinity Screen που καλύπτει σχεδόν το 99% της οθόνης, εξαλείφει τα όρια μεταξύ της τηλεόρασης και του περιβάλλοντος χώρου! Παράλληλα - διευρύνοντας τη σειρά των QLED 8K TVs - η Samsung λανσάρει τις νέες σειρές Q900TS και Q800T, με μοντέλα από 55 έως και 98 ίντσες, εξασφαλίζοντας πως υπάρχει μια 8Κ TV για κάθε ανάγκη και για κάθε χώρο. Αλλά και QLED 4Κ TVs εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικές προτάσεις του συνολικού χαρτοφυλακίου τηλεοράσεων της Samsung, με τα νέα μοντέλα Q60T, Q70T, Q80T, Q90T και Q95T να διατίθενται σε μεγέθη από 43 ως 85 ίντσες. Επίσης, η νοτιοκορεατική εταιρεία εμπλουτίζει και το χαμηλότερο κομμάτι της κατηγορίας με τα νέα μοντέλα Crystal 4K UHD, τα οποία ενσωματώνουν Crystal Processor 4K και Crystal Display για αψεγάδιαστη εικόνα, καθώς και τεχνολογίες UHD Dimming, PurColor, Ultra Viewing Angle, Enhanced Game Mode κ.α.

    Bελτιωμένες δυνατότητες Tεχνητής Nοημοσύνης (AI)

    Η ποιότητα εικόνας και ήχου αποτελεί θεμελιώδη αρχή για τις Samsung QLED TVs, αλλά αυτό που πραγματικά διαφοροποιεί τη σειρά 2020 είναι οι βελτιωμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI) Smart Screen. Με αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά, η Samsung διασφαλίζει ότι η φετινή σειρά προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης, η οποία βασίζεται στις εξής λειτουργίες:
    • Quantum Dot AI: συνδυάζει τον 8Κ Quantum Processor της Samsung με νευρωνικά δίκτυα και με την κορυφαία πλατφόρμα της βιομηχανίας, Tizen, για να αναβαθμίσει οποιοδήποτε περιεχόμενο. Ανεξαρτήτως της προέλευσης ή της τρέχουσας ανάλυσης του, το περιεχόμενο σου μπορεί πλέον να προβληθεί σε 33 εκατομμύρια pixels.
    • Adaptive Picture: αναλύει τις συνθήκες φωτισμού και περιεχομένου της οθόνης, εξασφαλίζοντας την τέλεια ποιότητα εικόνας, ανεξάρτητα από το αν η τηλεόραση παρακολουθείται σε σκοτεινό ή φωτεινό δωμάτιο.
    • Active Voice Amplifier: εξαλείφει το δεύτερο μεγαλύτερο παράγοντα απόσπασης προσοχής κατά την παρακολούθηση, δηλαδή τον περιβάλλοντα θόρυβο. Αναγνωρίζει, αυτόματα, τις παρεμβολές και προσαρμόζει ανάλογα τη στάθμη του ήχου.
    • Objecting Tracking Sound+ (OTS+): δημιουργία τρισδιάστατου ηχητικού εφέ, συνδυάζοντας τα πολλαπλά ηχεία που βρίσκονται στο πάνω, κάτω και πλαϊνό μέρος της τηλεόρασης, με αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης της Samsung. Η λειτουργία OTS+ συνδέει τέλεια τον ήχο ακολουθώντας τη δράση στην οθόνη, παρέχοντας την απόλυτη εμπειρία προβολής.
    • Q-Symphony: μια μοναδική εφαρμογή πολλαπλών ηχείων. Για πρώτη φορά, οι 2020 QLED τηλεοράσεις διατηρούν ενεργά τα ηχεία στο πάνω και πλαϊνό μέρος κατά τη σύνδεσή τους με μια μπάρα ήχου της σειράς Q, για πλουσιότερο και πληρέστερο περιβάλλοντα ήχο.
    Οι νέες τηλεοράσεις της Samsung θα διαθέτουν πολλαπλές επιλογές φωνητικής εντολής, μεταξύ των οποίων τα Amazon Alexa, Google Assistant και Bixby, ενσωματωμένο AirPlay 2, Smart Hub και Universal Guide, προκειμένου να σου προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές και διευρυμένες δυνατότητες ελέγχου Smart Home.

    Nεες δυνατοτήτων δυνδεδεμένης προβολής

    Οι νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών που χρησιμοποιούν τις οθόνες των τηλεοράσεών τους με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων οι:
    • Multi-View: για εκείνους που χρησιμοποιούν συχνά άλλες συσκευές, ενώ παρακολουθούν τηλεόραση. Αυτή η λειτουργία σου επιτρέπει να συνδέσεις την κινητή σου συσκευή σε μια μεγαλύτερη οθόνη, με τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 14 διαφορετικές μορφές διάταξης για δύο οθόνες.
    • Tap View: η οποία διευκολύνει περισσότερο από ποτέ τη σύνδεση smartphone σε τηλεόραση. Μπορείς να αναπαραγάγεις την οθόνη του τηλεφώνου σου στην τηλεόραση, ακουμπώντας απλώς τις συσκευές μεταξύ τους!
    * Διατίθεται σε 65, 75 και 85 ίντσες.