adidas RPT-02 SOL Sport On-Ear Headphones: Νέα, ασύρματα και αυτοφορτιζόμενα!

    Με τεχνολογία Powerfoyle™ τα adidas RPT-02 SOL Sport On-Ear Headphones σου επιτρέπουν να χρησιμοποιείς το φως, φυσικό ή τεχνητό, για να εκτοξεύσεις τις επιδόσεις σου! [caption id="attachment_86545"…

    RPT-02-SOL-Main
    Με τεχνολογία Powerfoyle™ τα adidas RPT-02 SOL Sport On-Ear Headphones σου επιτρέπουν να χρησιμοποιείς το φως, φυσικό ή τεχνητό, για να εκτοξεύσεις τις επιδόσεις σου!
    [caption id="attachment_86545" align="alignnone" width="800"] © 2022 adidas[/caption] Σε συνεργασία με την Zound Industries η adidas δημιούργησε τα σπορ ακουστικά RPT-02 SOL, τα οποία υπόσχονται διπλάσιο χρόνο ασύρματης αναπαραγωγής (έως και 80 ώρες) και μπορούν να φορτιστούν είτε με φυσικό είτε με τεχνητό φως. Φέρουν πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στον ιδρώτα και την τυχαία επαφή με το νερό, ενσωματωμένα χειριστήρια για την αλλαγή των τραγουδιών και την αυξομείωση της έντασης, καθώς και ένδειξη που σας βοηθά να εντοπίσετε τις «καλύτερες» συνθήκες φωτισμού για φόρτιση (αν όλα τα άλλα αποτύχουν, ενσωματώνουν και μια θύρα φόρτισης USB-C). [caption id="attachment_86546" align="alignnone" width="800"] © 2022 adidas[/caption] Κατασκευασμένα ως επί το πλείστον από ανακυκλωμένο πλαστικό (PC-ABS) και νάιλον, τα συγκεκριμένα ακουστικά διαθέτουν «στέκα» από το εξαιρετικά εύκαμπτο υλικό φωτοκυττάρων Powerfoyle™ της Σουηδικής εταιρείας ηλιακών τεχνολογιών Exeger. Το εν λόγω υλικό δύναται να «εκτυπωθεί» σε πλαστικό, επιτρέποντας μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών - από τοίχους και αυτοκίνητα μέχρι ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. Σε αντίθεση με τους παλαιότερους τύπους ηλιακών κυψελών, οι οποίοι χρειάζονται ισχυρή και σταθερή πηγή φυσικού φωτός, το Powerfoyle™ μπορεί να φορτίσει σε διάφορες συνθήκες φωτός. Και άλλες εταιρείες έχουν κατασκευάσει ακουστικά που φορτίζουν με ηλιακή ενέργεια, επομένως τα adidas RPT-02 SOL δεν είναι τα πρώτα με αυτό το χαρακτηριστικό αλλά εξακολουθούν να είναι σχετικά... ασυνήθιστα!