Box: «Με το Πλαίσιο είμαι πανέτοιμος για τη νέα σχολική χρονιά»

    Ο Box το inboxer παίρνει θέση στην έδρα του και προετοιμάζει τους μικρούς μας φίλους για τη νέα σχολική χρονιά, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι. Ο Box το inboxer αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος…

    Box-Sxolika-Plaisio-Blog-1 ed 2
    Ο Box το inboxer παίρνει θέση στην έδρα του και προετοιμάζει τους μικρούς μας φίλους για τη νέα σχολική χρονιά, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι. Ο Box το inboxer αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος φίλος και της εκπαίδευσης! Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τον εντοπίσαμε να αγοράζει τα σχολικά του σε ένα κατάστημα Πλαίσιο. Φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε για την εμπειρία του και εκείνος… γάβγισε σε κάθε μας ερώτηση!

    Καλησπέρα Box! Είσαι έτοιμος για τη νέα σχολική χρονιά και το νέο σου ρόλο;

    Καλησπέρα και πάλι Plaisio Blog! Μα καλά εσείς δεν έχετε σκοπό να φύγετε για διακοπές; Εγώ μόλις επέστρεψα και δηλώνω πανέτοιμος για τη νέα σχολική χρονιά! Άφησα τους μεγάλους στο σπίτι να ξεκουραστούν και έφερα τα παιδιά στο Πλαίσιο για να διαλέξουν τα νέα τους σχολικά. Μόνο έτσι θα είναι και οι πρώτοι στην τάξη! Α και να μην το ξεχάσω. Εκεί είδα αρκετούς φίλους μου από τα παλιά.

    Τι ακριβώς εννοείς;

    Η αλεπού, το κοάλα και τα άλλα… παιδιά, έχουν την τιμητική τους στα φετινά αποκλειστικά σχολικά είδη του Πλαισίου. Οπότε ήταν μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μου, που τους συνάντησα ξανά μετά από καιρό. Βέβαια μας διακόψατε όσο τα λέγαμε, αλλά χαλάλι σας γιατί σας έχω συμπαθήσει γενικά!

    Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Box! Για μίλησε μας για τους φίλους σου.

    Φανταστείτε λοιπόν ένα κοάλα σε σχολική τσάντα, μια πεταλούδα σε παγούρι, έναν καρχαρία να ξεπροβάλλει από μια κασετίνα. Δε δαγκώνει όμως γιατί είναι φίλος μου, όπως και οι δεινόσαυροι που «κρύβονται» μέσα σε κούπες. Την αλεπού όμως να την προσέχετε γιατί είναι πανέξυπνη! Να τα λέμε κι αυτά.

    Πέρα από τους καλούς σου φίλους, τι άλλο θα βρούμε στο Πλαίσιο;

    Κυριολεκτικά τα πάντα! Από έπιπλα και καρέκλες γραφείου, μέχρι όλα τα gadgets για να μελετάνε τα παιδιά από το σπίτι. Φυσικά, όταν έφτασα στο κατάστημα με βοήθησε η ομάδα των school experts του Πλαισίου για να τα βρω όλα! Ευτυχώς δηλαδή, γιατί έπρεπε να έχω το νου μου στα παιδιά που έτρεχαν μέσα στο κατάστημα και δεν ήξεραν τι να πρωτο-διαλέξουν. Μας έχει καλομάθει το Πλαίσιο, οπότε τα αγοράσαμε σχεδόν όλα και τα υπόλοιπα θα τα παραγγείλω από το site! [gallery ids="70324,70325,70326"]

    Έχεις δει τον έξυπνο οδηγό αγοράς σχολικών στο plaisio.gr;

    Προφανώς και τον έχω δει! Δεν με παρακολουθείτε μόνο εσείς σε κάθε μου βήμα, ξέρω και εγώ τι κάνετε μέρα-νύχτα εκεί στο Πλαίσιο! Οπότε έχω δει τόσο τον έξυπνο οδηγό αγοράς σχολικών που έχετε δημιουργήσει στο site, όσο και τον Κατάλογο με τα Σχολικά 2021. Νομίζατε ότι μπορείτε να ξεφύγετε από το άγρυπνο μάτι του Box;

    Ήσουν σαφής Box! Αλλάζουμε θέμα. Κάτι άλλο που σου έκανε εντύπωση;

    Για να είμαι ειλικρινής, το Πλαίσιο με εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά! Για παράδειγμα, στη σημερινή μου επίσκεψη με εντυπωσίασε η διαδικασία παραλαβής των σχολικών από το κατάστημα. Μπορείς να παραλάβεις τα πάντα σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία και η μόνη ουρά που ξεχωρίζει εκεί είναι η δική μου!

    Θα ήθελες να δώσεις κάποια συμβουλή στους μαθητές, ως ο καλύτερος φίλος της εκπαίδευσης;

    Να είναι συνεπείς με τα μαθήματα τους και να σέβονται τους συμμαθητές τους. Να ακούνε τους γονείς τους, αλλά πάνω από όλα εμένα! Και κυρίως να απολαύσουν όλες τις στιγμές στο σχολείο, γιατί είναι μοναδικές. Άκου τον Box και δε θα χάσεις! Να, σας δίνω ιδέες και για καμπάνιες.

    Box σε ευχαριστούμε για τη συνέντευξη και σε αφήνουμε να συνεχίσεις τις αγορές σου!

    Εγώ σας ευχαριστώ! Και sorry που πρέπει να φύγω, αλλά επειδή κλείνει το κατάστημα πρέπει να βιαστώ. Με περιμένει η αλεπού να συνεχίσουμε την κουβέντα μας. Και να βρω τα παιδιά! Μα που πήγαν;

    Καλή τύχη Box!

    https://www.youtube.com/watch?v=RPGlFSfUqjQ