Ξεκίνησε την Ακαδημαϊκή χρονιά πλήρως εξοπλισμένος

    Το καλοκαίρι τέλειωσε, πέρασες καλά, διασκέδασες, είδες φίλους, ξεκουράστηκες, απέκτησες νέες εμπειρίες. Με λίγα λόγια οι μπαταρίες γέμισαν και πλέον έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο, κάτι που…

    grafeio-foititi
    Το καλοκαίρι τέλειωσε, πέρασες καλά, διασκέδασες, είδες φίλους, ξεκουράστηκες, απέκτησες νέες εμπειρίες. Με λίγα λόγια οι μπαταρίες γέμισαν και πλέον έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο, κάτι που σημαίνει ότι βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από την έναρξη της Ακαδημαϊκής χρονιάς. Είτε είσαι πρωτοετής και για πρώτη φορά μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία είτε είσαι… παλιός στα αμφιθέατρα, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα χρειαστείς τον απαραίτητο εξοπλισμό έτσι ώστε να αντεπεξέλθεις με απαιτήσεις.  

    Επίλεξε φοιτητικό γραφείο, καρέκλα & έπιπλα

    Ας ξεκινήσουμε από το φοιτητικό γραφείο σου, απαραίτητο για να έχεις το δικό σου χώρο όπου θα διαβάσεις, θα γράφεις τις εργασίες σου, και γιατί όχι στον ελεύθερο σου χρόνο θα βλέπεις βιντεάκια στο YouTube, θα παρακολουθείς αγαπημένες σειρές και ταινίες ή απλά θα σερφάρεις στο Facebook. Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρεις μεγάλη ποικιλία γραφείων έτσι ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και τα γούστα σου.

    Επιλέγω γραφείο

    Οι πολλές ώρες που θα περνάς στο γραφείο σου κάνουν απαραίτητη την ύπαρξη μιας καρέκλας γραφείου, η οποία θα σου προσφέρει άνεση στην πολύωρη χρήση. Επίλεξε λοιπόν από την μεγάλη ποικιλία την καρέκλα σου όχι μόνο με βάση την άνεση, αλλά το σχέδιο και το χρωματισμό της.

    Επιλέγω καρέκλα

    Έχοντας επιλέξεις γραφείο και καρέκλα πλέον έχεις – σχεδόν – ολοκληρώσει τον βασικό εξοπλισμό για το χώρο σου. Στο Πλαίσιο θα βρεις συρταριέρες, βιβλιοθήκες, ερμάρια ακόμα και εξαρτήματα για το γραφείο σου τα οποία θα κάνουν την καθημερινότητα σου ευκολότερη και το χώρο σου περισσότερο λειτουργικό.

    Επιλέγω έπιπλα γραφείου

    Με τα έπιπλα για το φοιτητικό δωμάτιο σου έχεις πλέον ολοκληρώσει, οπότε ήρθε η στιγμή να καλύψεις άλλες ανάγκες όπως τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που θα χρειαστείς, το σακίδιο για να μεταφέρεις συγγράμματα, σημειωματάρια, γιατί όχι και το laptop σου, αλλά και γραφική ύλη.

    Επίλεξε τον προσωπικό υπολογιστή μου

    Στο Πλαίσιο θα βρεις όχι μόνο μια μεγάλη γκάμα από desktop, αλλά και laptop συστήματα για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου, έχεις και τη δυνατότητα να "στήσεις" το σύστημα σου όπως ακριβώς το θέλεις εσύ, φτιάχνοντας το έτσι στα μέτρα σου. Επίλεξε το desktop σύστημα ή το laptop που καλύπτει τις ανάγκες σου από τη μεγάλη γκάμα που θα βρεις στα καταστήματα Πλαίσιο.

    Επιλέγω το Desktop που μου ταιριάζει

    Επιλέγω το Laptop που χρειάζομαι

    Αν από την άλλη θέλεις κάτι που θα ταιριάζει «γάντι» στις ανάγκες σου, μπορείς να φτιάξεις αυτό που σε καλύπτει πλήρως, επιλέγοντας ένα προς ένα τα parts που θα αποτελέσουν τον νέο υπολογιστή σου. Στα καταστήματα Πλαίσιο θα βρεις, εφόσον χρειάζεσαι, βοήθεια έτσι ώστε να επιλέξεις αυτό ακριβώς που κάνει για τις ανάγκες σου.

    Φτιάξε τον υπολογιστή στα μέτρα σου