WLGaming Esports: Θέλεις να γίνεις «επαγγελματίας» παίκτης στο Fortnite;

    Ο γνωστός Fortnite Player Δημήτρης Μποτσώνης της WLGaming Esports - aka Tsonisbo - μιλάει στο Plaisio Blog για το πως μπορεί κάποιος να γίνει επαγγελματίας παίκτης στο Fortnite! Ποια είναι τα κύρια…

    WLG-FNT-Main
    Ο γνωστός Fortnite Player Δημήτρης Μποτσώνης της WLGaming Esports - aka Tsonisbo - μιλάει στο Plaisio Blog για το πως μπορεί κάποιος να γίνει επαγγελματίας παίκτης στο Fortnite!
    Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού player που ξεχωρίζει;
    • Να κάνει γρήγορο Build - καλά mechanics.
    • Καλό Aim
    • Adapt στο meta.
    • Καθημερινό practice για βελτίωση
    • Να βλέπει τα vods
    Δείτε εδώ και εδώ κάποια plays του Tsonisbo!
    Ποιο setup θα πρότεινες στους Fortnite παίκτες για να μπορέσουν να παίζουν στο maximum των δυνατοτήτων τους;
    Τα περιφερειακά της Logitech είναι ίσως τα καλύτερα για FPS παιχνίδια. Για τους φίλους του Fortnite προτείνω το εξής gear: Logitech Gaming Headset G 733 Lightspeed  Το G733 είναι ασύρματο και σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση ενώ είναι ιδιαίτερα ελαφρύ ώστε να μην επηρεάζει το παιχνίδι σου. Διαθέτει ήχο surround, φίλτρα φωνής και προηγμένη τεχνολογία φωτισμού, ώστε να δείχνεις, να ακούγεσαι και να παίζεις με απαράμιλλο στυλ. Το σετ μικροφώνου-ακουστικών της Logitech κάνει χρήση της αξιόπιστης και ταχύτατης ασύρματης τεχνολογίας LIGHTSPEED® για 29 ώρες αυτονομίας και έως και 20 μέτρα εμβέλειας και διαθέτει LIGHTSYNC® RGB πλήρους φάσματος με υποστήριξη έως και 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων για να το προσαρμόσεις στο γούστο σου και στο ιδιαίτερο στυλ σου! Logitech Ποντίκι G Pro (ασύρματο) Το ασύρματο Logitech G PRO σχεδιάστηκε με σκοπό να είναι το απόλυτο ποντίκι για παιχνίδια για επαγγελματίες των esports. Για μια περίοδο δύο ετών, η Logitech G συνεργάστηκε με περισσότερους από 50 επαγγελματίες παίκτες για να βρει το ιδανικό σχήμα, βάρος και αίσθηση, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες ασύρματης σύνδεσης LIGHTSPEED® και HERO 25K που έχει αναπτύξει για τους αισθητήρες. Το αποτέλεσμα: ένα ποντίκι για παιχνίδια που διαθέτει απαράμιλλες επιδόσεις και ακρίβεια, δίνοντάς σου τα εργαλεία και τη σιγουριά που χρειάζεσαι για τη νίκη!   Logitech Πληκτρολόγιο G915 RGB Carbon TKL Clicky (ασύρματο) Το Logitech G915 TKL διαθέτει ασύρματη σύνδεση LIGHTSPEED® επαγγελματικού επιπέδου, προηγμένο φωτισμό LIGHTSYNC® RGB και μηχανικούς διακόπτες χαμηλού προφίλ Clicky GL (με ήχο «κλικ» και απτική ανάδραση) και υψηλών επιδόσεων. Κατασκευασμένο με ιδιαίτερη προσοχή από υλικά εξαιρετικής ποιότητας, είναι ένα κομψό μοντέλο με μοναδική ομορφιά, αντοχή και απόδοση και, πλέον, με ακόμη μικρότερο μέγεθος. Χρησιμοποίησε την ασύρματη τεχνολογία σύνδεσης LIGHTSPEED® για εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό απόκρισης 1ms ή άλλαξε σε άλλη συσκευή με το πάτημα ενός κουμπιού, χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Bluetooth. Μπορείς να κάνεις εναλλαγή ανάμεσα στην ασύρματη τεχνολογία υψηλών επιδόσεων LIGHTSPEED® μέσω δέκτη USB και τη σύνδεση Bluetooth, εύκολα και γρήγορα. Logitech Gaming Mousepad G240 Φτιαγμένο για τον απαιτητικό gamer, το Logitech G240 έρχεται με υφασμάτινη επιφάνεια η οποία παρέχει ιδανική τριβή για gaming με χαμηλό DPI. Αποτέλεσμα: ο έλεγχος του ποντικιού να είναι σημαντικά βελτιωμένος, ενώ παράλληλα προσφέρει περισσότερη ακρίβεια. Υποστηρίζει πλήρως τους αισθητήρες G της Logitech, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση τους, ενώ η μαλακή επιφάνεια του συνεισφέρει στη σταθερότητα κατά το έντονο gaming, χωρίς όμως να θυσιάζει την άνεση. Επιπλέον, η ελαστική υφασμάτινη κατασκευή του σου δίνει τη δυνατότητα να το διπλώσεις για να το μεταφέρεις εύκολα.
    Καλύτερη στιγμή στη καριέρα σου;
    Όταν πέρασα στους 50 καλύτερους από τα 50000 άτομα σε όλη την Ευρώπη. Ήταν μια μοναδική στιγμή για μένα. Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται και για αυτό πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να πετύχεις. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!