Summer Tech-Bag: 10 πράγματα που θα σου χρειαστούν αυτό το καλοκαίρι!

    Πριν φτιάξεις βαλίτσες για διακοπές θα πρέπει να αποφασίσεις ποια πράγματα θέλεις να πάρεις μαζί σου και - γιατί όχι - να φτιάξεις μία λίστα με κάποια καλοκαιρινά gadgets, τα οποία θα σου φανούν…

    Beach-Bliss
    Πριν φτιάξεις βαλίτσες για διακοπές θα πρέπει να αποφασίσεις ποια πράγματα θέλεις να πάρεις μαζί σου και - γιατί όχι - να φτιάξεις μία λίστα με κάποια καλοκαιρινά gadgets, τα οποία θα σου φανούν χρήσιμα είτε κατά τη διάρκεια μίας χαλαρής βόλτας είτε στην παραλία είτε στο μπαράκι που σερβίρει εκείνα τα δροσιστικά κοκτέιλ!  Εμείς επιλέξαμε κάποια από τα χρησιμότερα gadgets, προκειμένου να σε βοηθήσουμε να ολοκληρώσεις τη λίστα σου αλλά και να κοντρολάρεις το budget σου, ώστε να απολαύσεις διακοπές χωρίς άγχος για περιττά έξοδα της τελευταίας στιγμής.

    Powerbank

    Ένα εξαιρετικά χρήσιμο gadget, το οποίο μπορείς να έχεις μαζί σου και να φορτίζες τις συσκευές σου, όταν βρίσκεσαι σε χώρο που δεν είναι εύκολη η πρόσβαση σε ρεύμα ή δεν έχεις μαζί σου φορτιστή ρεύματος, όπως πχ. στην παραλία. 'Ετσι θα απολαμβάνεις περισσότερο χρόνο στο Internet χωρίς να αγχώνεσαι για την μπαταρία σου, αλλά και θα τραβάς περισσότερες φωτογραφίες με την ψηφιακή σου φωτογραφική μηχανή. Xάρισε μια πλήρη φόρτιση στη μπαταρία της συσκευής σου με το Turbo-X Powerbnak που το κρεμάς παντού!

    Key finder

    Λίγο η χαλάρωση, λίγο η παραλία, λίγο τα ξενύχτια και τα mojitos... πίστεψε μας, το Orbit Key Finder θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου αξεσουάρ! Τοποθέτησέ το στα κλειδιά ή τις αποσκευές σου, εγκατάστησε στο smartphone σου τη δωρεάν εφαρμογή και εκείνο θα σε ειδοποιεί για το που βρίσκονται σε περίπτωση που τα χάσεις, ενώ χάρη στο Selfie Remote που ενσωματώνει, βγάζει και μοναδικές selfies!

    USB Ανεμιστήρας

    Mικρό σε μέγεθος αλλά αποτελεσματικό. Το Sentio USB ανεμιστηράκι δωματίου τροφοδοτείται από την USB θύρα του υπολογιστή ώστε να τον έχεις κοντά σου, όπου και αν βρίσκεσαι. Υποστηρίζει περιστροφή 360 μοιρών για εύκολη προσαρμογή στο σημείο που κάθεσαι, προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και έρχεται σε μαύρο χρώμα, για να ταιριάζει σε κάθε περίσταση και χώρο.

    Action Cam

    Πώς θα σου φαινόταν να έκανες όλα τα αγαπημένα σου extreme sports σε βουνό και θάλασσα, συνοδευόμενα από μοναδικές λήψεις υψηλής ανάλυσης; Αυτό ακριβώς μπορεί να σου προσφέρει μία καλή Action-Cam, όπως η Turbo-X Action Cam ACT-100, η οποία κάνει εγγραφή 4Κ βίντεο, βγάζει φωτογραφίες στα 16MP, ενσωματώνει οθόνη 2 ιντσών και παρέχει επικοινωνία με την smart συσκευή σου, μέσω Wi-Fi. Τι άλλο θέλεις;

    Bluetooth Speaker

    Διακοπές και μουσική πάνε μαζί! Στο πλοίο, στην πισίνα, στη θάλασσα, το πλήρως αδιάβροχο φορητό ηχείο Ion Plunge είναι σχεδιασμένο να αντέχει. Με ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth σου δίνει τη δυνατότητα να ακούς μουσική από το Smartphone ή το Tablet σου, χωρίς να το βγάζεις από την τσάντα σου, ενώ με το ενσωματωμένο μικρόφωνο θα απαντάς και τις κλήσεις σου.

    3G Τablet

    Με δύο κάμερες και φωτεινή IPS HD οθόνη για σερφάρισμα στα social media αλλά και στην παραλία, το Turbo-X Calltab 7 έχει ενσωματωμένους χάρτες για να ξέρεις πάντα που βρίσκεσαι, λειτουργία Call Function για κλήσεις/μηνύματα, συνδεσιμότητα 3G για να μην χάνεις τίποτα αλλά και να μοιράζεσαι τα πάντα, καθώς και τετραπύρηνο επεξεργαστή για γρήγορη απόκριση. Θα μπορείς και να διαβάσεις τα e-books σου στην παραλία αλλά και να παίξεις τα αγαπημένα σου mobile games!

    Αδιάβροχη θήκη για Smartphone

    Απόλαυσε τις διακοπές σουμε ασφάλεια και full ενέργεια! Πάρε το αγαπημένο σου iPhone 7 στην παραλία ή κάτω από το νερό άφοβα, αφού η αδιάβροχη θήκη Sentio θα αποτρέψει αποτελεσματικά το νερό και τη σκόνη να διαπεράσει και να επηρεάσει τις λειτουργίες του τηλεφώνου. Η ενσωματωμένη ανθεκτική οθόνη σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς όλες τις λειτουργίες του (σερφάρισμα, μουσική, video, φωτογραφία) κανονικά, πάνω από τη θήκη, ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από γρατζουνιές και φθορές.

    Ημερολόγιο

    Οι σημειώσεις σου σε ακολουθούν παντού, γιατί όχι και στις διακοπές; Διάλεξε ημερολόγιο με σκληρό ή μαλακό κάλυμμα, φρόντισε να χωράει στην τσάντα σου, να έχει πολύχρωμο εξώφυλλο για να ταιριάζει με την καλοκαιρινή σου διάθεση και άφθονες σελίδες, για να καταγράψεις όλα τα καλοκαιρινά σου όνειρα ή τα χειμερινά σου σχέδια. Πότε δεν ξέρεις...

    Nintendo 2DS

    Διακοπές = παιχνίδι και παιχνίδι = Nintendo, μιας και οι φορητές κονσόλες της ιαπωνικής εταιρείας - όπως το Nintendo 2DS - με τον ανανεωμένο και ελαφρύτερο σχεδιασμό, το άνετο κράτημα, τη μεγάλη αυτονομία και την τεραστία γκάμα τίτλων που διαθέτουν, ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους!

    Σακίδιο πλάτης

    Συγχαρητήρια! Κατάφερες να συγκεντρώσεις όλα τα must-have gadgets και αξεσουάρ των καλοκαιρινών διακοπών, τώρα όμως πρέπει να βρεις και μία ευρύχωρη τσάντα, ακόμα καλύτερα ένα πολύχρωμο μοντέρνο σακίδιο πλάτης, για να τα μεταφέρεις. Φρόντισε να έχει θήκες, ώστε να μην μπερδεύονται τα πράγματα σου αλλά και άνετα λουράκια, για να είσαι "in-style" ακόμα και στην παραλία! Καλές διακοπές σε όλους!