Samsung The Serif & The Frame: Φέρε την έμπνευση στο σπίτι!

    Ο χώρος σου αξίζει περισσότερα από απλά μια τηλεόραση. Αξίζει μια τηλεόραση που είναι πάντα όμορφη, είτε είναι ενεργοποιημένη είτε απενεργοποιημένη, που αντικατοπτρίζει ποιος είσαι και τι αγαπάς, που…

    The-Serif-2020-CB
    Ο χώρος σου αξίζει περισσότερα από απλά μια τηλεόραση. Αξίζει μια τηλεόραση που είναι πάντα όμορφη, είτε είναι ενεργοποιημένη είτε απενεργοποιημένη, που αντικατοπτρίζει ποιος είσαι και τι αγαπάς, που αλλάζει κάθε φορά που αλλάζει η διάθεσή σου. Μία τηλεόραση που θα μπορεί να διακοσμήσει οποιοδήποτε χώρο στον οποίο θα την τοποθετήσεις! Οι νέες πρωτοποριακές σειρές Smart 4K TVs της Samsung, The Serif (2020) Cotton Blue και The Frame (2020), δεν ξεχωρίζουν μόνο για τον καινοτόμο σχεδιασμό τους αλλά προσφέρουν και μια πλούσια εμπειρία θέασης. Χάρη στην τεχνολογία QLED, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφραστεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Και φυσικά, βρίσκονται ήδη στα καταστήματα Πλαίσιο.

    The Serif (2020) Cotton Blue: Aδιαμφισβήτητη ομορφιά

    Αποκλειστικά στα καταστήματα Πλαίσιο, σχεδιασμένη για κάθε χώρο, για κάθε στιγμή, από κάθε γωνία, η The Serif (2020) Cotton Blue αναβαθμίζει έξυπνα το στυλ του σπιτιού. Χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, η οποία χρησιμοποιεί κβαντικές κουκκίδες νανο-μεγέθους για να παράγει 100% όγκο χρώματος για εξαιρετικές λεπτομέρειες σε φωτεινές ή σκοτεινές σκηνές, προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία θέασης. Το HDR10+ αναλύει κάθε σκηνή ανά καρέ για να προσαρμόσει τη φωτεινότητα σε κάθε συγκεκριμένη στιγμή. Η The Serif (2020) Cotton Blue φαίνεται όμορφη από μπροστά έως πίσω, από την μία πλευρά έως την άλλη, και μπορεί να διακοσμήσει οποιοδήποτε χώρο στον οποίο θα την τοποθετήσεις. Mε σχεδίαση 360 μοιρών, από τους Ronan και Erwan Bouroullec, συνδυάζεται τέλεια με το περιβάλλον παρουσιάζει μια τολμηρή εμφάνιση που είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει το βλέμμα οποιουδήποτε θεατή. Οι ενισχυμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας της The Serif (2020) Cotton Blue δίνουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα έξυπνων λειτουργιών: με τη λειτουργία NFC ο χρήστης μπορεί να αναπαράγει εύκολα μουσική απλά ακουμπώντας το κινητό πάνω στην TV. Υπάρχει θόρυβος γύρω σου; Κανένα πρόβλημα. Η τεχνολογία Active Voice Amplifier (AVA) χρησιμοποιεί τον χώρο για να αναγνωρίσει πότε υπάρχουν γύρω σου ήχοι που θα μπορούσαν να διασπάσουν την προσοχή σου. Αυτομάτως αποσαφηνίζει τις φωνές στην οθόνη, ώστε να μην χάσεις τους σημαντικούς διαλόγους, μέσω της προηγμένης επεξεργασίας ήχου. Επίσης, η λειτουργία AirPlay 2 δίνει τη δυνατότητα τους κατόχους iPhone, Mac ή iPad να αναπαράγουν ταινίες, εκπομπές, μουσική και φωτογραφίες στην τηλεόρασή τους, άμεσα και άνετα!

    The Frame (2020): Kομψή, σαν πίνακας ζωγραφικής

    Η σειρά τηλεοράσεων The Frame (2020) συμπληρώνει κάθε χώρο και τον μετατρέπει σε προσωπική γκαλερί. Χάρη στη λειτουργία Art Mode μπορεί να προβάλλει αγαπημένα έργα τέχνης, όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. Το Art Store, βοηθά τους κατόχους να επιμεληθούν τη δική τους συλλογή έργων τέχνης από κορυφαίες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα από 1.200 έργα τέχνης. Με τη νέα λειτουργία ΑΙ για αυτόματη ρύθμιση, το Art Store προτείνει έργα τέχνης σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του κατόχου. Παράλληλα, ο Αισθητήρας Κίνησης της The Frame (2020) ανιχνεύει την παρουσία στο δωμάτιο και ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το Art Mode, για εξοικονόμηση ενέργειας. Αν θέλεις, μπορείς εύκολα να μεταφορτώσεις και να παρουσιάσεις τις δικές σου φωτογραφίες ή ένα νέο οικογενειακό πορτρέτο. Απλά, στείλε τις φωτογραφίες σου μέσω smartphone ή USB. Για μοναδική νέα εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ έξι φίλτρων, ώστε να φαίνονται ακόμα καλύτερα. Η τεχνολογία Quantum Dot της Samsung προσφέρει 100% όγκο χρώματος για ζωντανή εικόνα, ενώ η τεχνολογία Dual LED αυξάνει την αντίθεση με βάση τη θερμοκρασία οπίσθιου φωτισμού για βέλτιστο χρωματικό τόνο. Όποια και εάν είναι η γωνία, απολαμβάνετε απίστευτη λεπτομέρεια και υφή. Καθώς προσφέρεται η δυνατότητα εξατομίκευσης πλαισίου* με επιλογή από 4 χρώματα (Μαύρο, Καφέ, Λευκό και Μπεζ) και εύκολης εγκατάστασης No Gap Wall-Mount*, η τηλεόραση μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, όπως ακριβώς οι φωτογραφίες και οι πίνακες ζωγραφικής. Τέλος, το One Invisible Connection επιτρέπει στη The Frame (2020) να γίνει ένα απρόσκοπτο κομμάτι της διακόσμησης, ενώ μέσω της σύνδεσης της στο One Connect Box με ένα μόνο οπτικό καλώδιο, εξαλείφεται το αντιαισθητικό χάος των καλωδίων. Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις Samsung The Serif (2020) Cotton Blue και The Frame (2020); Έλα στα καταστήματα Πλαίσιο ή κάνε κλικ εδώ και απόλαυσε το αγαπημένο σου περιεχόμενο όπως ποτέ άλλοτε!