Nintendo Switch: 9+1 must-have αξεσουάρ για την κονσόλα σου!

    Το Switch, η υβριδική κονσόλα της Nintendo που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας video games, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα, τόσο για το…

    NS-Guide-Acc2020-1
    Το Switch, η υβριδική κονσόλα της Nintendo που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας video games, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα, τόσο για το «παιδί» που κρύβουμε μέσα μας όσο και για τους αγαπημένους μας! Η ιδέα της ιαπωνικής εταιρείας ήταν απλή: εμπειρία παιχνιδιού μίας σταθερής κονσόλας, ακόμα και όταν δεν έχουμε πρόσβαση σε τηλεόραση - όποτε θέλουμε, όπου θέλουμε, με όποιον θέλουμε. Προσφέροντας τρεις διακριτές καταστάσεις παιχνιδιού (TV Mode, Tabletop Μode και Handheld Μode), το Switch μας επιτρέπει να μαζευτούμε με τους αγαπημένους μας γύρω από την μεγάλη οθόνη, να μοιραστούμε την οθόνη του αλλά και τα χειριστηριά του και τέλος, να απολαύσουμε συναρπαστικά παιχνίδια που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε εκτός σπιτιού. Μάλιστα, στα τρία χρόνια παρουσίας του στην αγορά, η Nintendo το έχει υποστηρίξει με εξαιρετικoύς τίτλους, πολλοί εκ των οποίων κυκλοφορούν αποκλειστικά σε αυτό. Με δυνατότητα για Local Multiplayer μπορούμε να συγχρονίσουμε έως και 8 κονσόλες για να παίξουμε multiplayer παιχνίδια συνεργασίας ή συναγωνισμού, ενώ αν εγγραφούμε στην διαδικτυακή, συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online μπορούμε να παίξουμε με φίλους και άλλους παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο! Ωστόσο, για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον «πολύπλευρο χαρακτήρα» του χρειαζόμαστε και τα κατάλληλα (πολλές φορές απαραίτητα) αξεσουάρ, τα οποία θα μας βοηθήσουν να το προστατεύσουμε αλλά και να απολαύσουμε μία ολοκληρωμένη on-the-go εμπειρία παιχνιδιού.

    Θήκη μεταφοράς

    Η υπολογιστική δύναμη μιας σταθερής κονσόλας με την ευκολία μιας φορητής κονσόλας: η φορητότητα του Nintendo Switch αποτελεί το ισχυρότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της κονσόλας. Δυστυχώς, όπως και κάθε ευαίσθητη ηλεκτρονική συσκευή, χρειάζεται μία θήκη μεταφοράς για να προστατευθεί από τυχόν γρατζουνιές και χτυπήματα. Επιλογές; Για όλα τα γούστα!

    Screen Protector

    Όσο προσεκτικοί και αν είμαστε, κάποια άτυχη στιγμή, το Nintendo Switch μπορεί να καταλήξουμε με μία ή περισσότερες γρατζουνιές στην οθόνη του. Τα φίλτρα προστασίας είναι φθηνά, εύκολα στη χρήση και παράλληλα εμποδίζούν τη συσσώρευση σκόνης.

    Κάρτα microSD

    Δυστυχώς, ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος των 32GB που ενσωματώνει το Nintendo Switch (και στις δύο εκδόσεις του) δεν αρκεί. Υπάρχουν τόσοι μα τόσοι υπέροχοι τίτλοι, αλλά και πολλές ψηφιακές εκδόσεις, οι οποίες εγκαθίστανται απευθείας στη μνήμη της συσκευής. Ευτυχώς, η κονσόλα διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, προσφέροντας την απαραίτητη επεκτασιμότητα. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια υποστήριζονται οι εξής τύποι:
    • microSD (έως και 2GB)
    • microSDHC (από 4GB έως 32GB)
    • microSDXC (από 64GB και πάνω)

    Joy-Con Controllers

    Το Nintendo Switch έρχεται με δύο Joy-Cons και ένα Joy-Con Grip, τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε για να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο χειριστήριο. Χρειάζεστε περισσότερα ή διαφορετικής αισθητικής Joy-Cons; Υπάρχουν γνήσια αλλά και πιστοποιημένα μοντέλα, σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

    Nintendo Switch Pro Controller & Wireless Horipad

    Σε περίπτωση που τα Joy-Cons δεν ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις μας, υπάρχει και η εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα Nintendo Switch Pro Controller. Ενιαίου σχεδιασμού χειριστήριο με κανονικό D-pad, ανθετικότερο και σύμφωνα με κάποιους βολικότερο από τα μικροκαμωμένα χειριστήρια της κονσόλας. Εναλλακτικά, με εμβέλεια έως 10m και αυτονομία έως και 15 ώρες, τα πιστοποιημένα ασύρματα χειριστήρια Horipad είναι αμέσως επόμενη καλύτερη επιλογή!

    Hori Split Pad Pro

    Το Split Pad Pro της HORI αποτελεί ένα νέο επαναστατικό τρόπο για να αναβαθμίσεις την gaming εμπειρία που προσφέρει το Nintendo Switch. Αντικαθιστώντας τα χειριστήρια Joy-Cons, έρχεται με αναλογικούς μοχλούς πλήρους μεγέθους, Λειτουργία Turbo, D-pad ακριβείας, μεγάλα προγραμματιζόμενα πλήκτρα και triggers για άνεση και ακρίβεια - ιδανικό για παιχνίδια με έντονη δράση!

    Card Case

    Πριν ταξιδέψουμε με το Switch σου, ας να μην ξεχάσουμε τα απαραίτητα: τον φορτιστή, τη θήκη μεταφοράς και φυσικά, τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Ένα ανθεκτικό και πρακτικό Card Case μπορεί να «φιλοξενήσει» έως και 24 Nintendo Switch cartridges και έως 2 κάρτες μνήμης, για να τα έχουμε πάντοτε μαζί σας.

    Playstand

    Αν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το kickstand του Switch, γνωρίζετε καλά πως είναι εύθραυστο και «μη ρυθμιζόμενο». Αν λοιπόν ξοδεύετε αρκετό χρόνο, παίζοντας σε Tabletop Μode, καλό θα ήταν να είχατε έναν εναλλακτικό τρόπο στήριξης, κάτι πιο ανθεκτικό - όπως π.χ. ένα Playstand - με υποδοχή για καλώδιο φόρτισης, ώστε να φορτίζει την ώρα που παίζετε. Επίσης, θα πρέπει να μετακινείται εύκολα, για να σου χαρίσει ατελείωτο παιχνίδι οπουδήποτε.

    Ενσύρματα Controllers

    Φοβάστε μην ξεμείνουν τα χειριστήριά σας από μπαταρία; Τα πιστοποιημένα Wired Horipad/Horipad Mini Controllers συνδέονται ενσύρματα με την κονσόλα της Nintendo, προσφέροντας ατελείωτο παιχνίδι. Με διπλούς αναλογικούς μοχλούς, D-Pad, πλήκτρα Home, Capture και (+/-), λειτουργία Turbo, σκανδάλες και τροποποιημένες λειτουργίες αφής, εργονομικό σχεδιασμό και ελαφριά κατασκευή, προσφέρουν άνεση κινήσεων και ξεκούραστο gaming!

    Τιμονιέρα

    Τιμονιέρα Hori Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe, σχεδιασμένη ειδικά για το Nintendo Switch και τον racing gamer που θέλει να απολαμβάνει τίτλους όπως το Mario Kart 8! Πιστοποιημένη από την Nintendo, αποτελείται από ένα αγωνιστικό τιμόνι 280mm με προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ελαστικά grips και γωνία περιστροφής από 270 έως 180 μοίρες, παραμετροποιήσιμη «νεκρή ζώνη»,  Button Hold για να προσθέτεις αντικείμενα στο καρτ σου και μοχλούς ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι. Συνοδεύεται από ξεχωριστή - αναδιπλούμενη - μονάδα με ανθεκτικά αναλογικά πεντάλ, τα οποία προσαρμόζονται στο παίξιμο σου, προσφέροντας ένα ρεαλιστικό τρόπο οδήγησης!