Φροντίστε την υγεία των χεριών σας με πληκτρολόγια Microsoft!

    Η τηλεργασία ή εργασία από απόσταση – δηλαδή η μορφή εργασίας κατά κατά την οποία οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται από οπουδήποτε και οποιαδήποτε μέρα και ώρα – δεν αποτελεί κάτι νέο.…

    MS-KBDS-Adv
    Η τηλεργασία ή εργασία από απόσταση – δηλαδή η μορφή εργασίας κατά κατά την οποία οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται από οπουδήποτε και οποιαδήποτε μέρα και ώρα – δεν αποτελεί κάτι νέο. Δεδομένων των συνθηκών, είναι πλέον μια δημοφιλής επιλογή για υπαλλήλους τόσο μεγάλων όσο και μικρών επιχειρήσεων. Τα νέα εργαλεία διάσκεψης, ανταλλαγής μηνυμάτων και συνεργασίας σημαίνουν πλέον ότι η εργασία από το σπίτι μπορεί να είναι εξαιρετικά παραγωγική. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απομακρυσμένη εργασία αυξάνει την παραγωγικότητα και την ικανοποίηση των εργαζομένων και μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα της επιχείρησης. Και ποιο είναι το σημαντικότερο «εργαλείο», για όλους όσους εργάζονται από το σπίτι; Μα φυσικά το πληκτρολόγιο! Για μέγιστη άνεση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, τα πληκτρολόγια της Microsoft έχουν σχεδιαστεί για να πετυχαίνετε περισσότερα, προσφέρoντας ακόμα περισσότερες επιλογές στον κάθε επαγγελματία - και όχι μόνο.

    Designer Bluetooth Desktop

    Με την εξαιρετικά λεπτή και σύγχρονη εμφάνισή του, το σετ γραφείου Designer Bluetooth® Desktop αναδεικνύει την εικόνα του γραφείου σας. Συνδέεται ασύρματα με το laptop ή το tablet σας, χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία Bluetooth Smart, ώστε να συνδέεται αμέσως χωρίς καλώδια. Ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο θα σας βοηθήσει να παραμείνετε παραγωγικοί στο γραφείο σας. Παρά το μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, το πληκτρολόγιο αυτό σας προσφέρει μια σίγουρη και άνετη αίσθηση κατά την πληκτρολόγηση με τα μαλακά στην αφή πλήκτρα του, τύπου chiclet. Περιλαμβάνονται πλήκτρα συντόμευσης πολυμέσων που προσφέρουν εύκολο χειρισμό της μουσικής και των βίντεό σας.

    Sculpt Comfort Desktop

    Χάρη στην ανατομική του σχεδίαση, τις προσαρμόσιμες δυνατότητες που αλλάζουν εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες σας και ένα ειδικά σχεδιασμένο ποντίκι για δεξιόχειρες, το Sculpt Comfort Desktop αλλάζει εξ ολοκλήρου τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι. Σας βοηθά να διατηρήσετε τους καρπούς σας σε ουδέτερη θέση, παρέχοντας παράλληλα λειτουργίες και συντομεύσεις που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της πληκτρολόγησης.

    Wireless Desktop 900

    Αυτό το κομψό σετ γραφείου έχει μοντέρνο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Διαθέτει αθόρυβα πλήκτρα για μια ήρεμη εμπειρία πληκτρολόγησης και ποντίκι πλήρους μεγέθους που εξασφαλίζει άνετη και ακριβή πλοήγηση. Το Wireless Desktop 900 περιλαμβάνει επίσης τεχνολογία κρυπτογράφησης Advanced Encryption Standard (AES), η οποία έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τις πληροφορίες σας κρυπτογραφώντας αυτό που πληκτρολογείτε. Τόσο το πληκτρολόγιο όσο και το ποντίκι έχουν μέσο όρο διάρκειας ζωής που φτάνει τα 2 έτη.

    Wireless Comfort Desktop 5050

    Δώστε στον εαυτό σας την ελευθερία να κινείται στο χώρο με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που σας επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς να ανησυχείτε για μπερδεμένα καλώδια. Με τον καλόγουστο σχεδιασμό λείων και ανάγλυφων επιφανειών που το χαρακτηρίζει, το σετ Wireless Comfort Desktop 5050 θα σας κάνει να το θαυμάζετε κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Το απόλυτα εργονομικό πληκτρολόγιο με καμπύλες υποβοηθά την καλύτερη τοποθέτηση των χεριών, ευθυγραμμίζοντας καλύτερα τους βραχίονες, τους καρπούς και τα χέρια για περισσότερη άνεση. Η αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση βάζει τέρμα στην ακαταστασία του γραφείου σας και σας επιτρέπει να εργάζεστε από απόσταση έως και 10 μέτρων.

    Wireless Desktop 3050

    Αναβαθμίστε την εμπειρία που σας προσφέρει ο φορητός ή ο σταθερός υπολογιστής σας με το ασύρματο σετ πληκτρολογίου και ποντικιού Wireless Desktop 3050 που συνδυάζει την πρακτικότητα με το στυλ. Το μαλακό στήριγμα παλάμης του πληκτρολογίου και τα αθόρυβα πλήκτρα προσδίδουν επαγγελματική εμφάνιση και αίσθηση που θα απολαμβάνετε καθημερινά. Διαθέτει επίσης τεχνολογία κρυπτογράφησης Advanced Encryption Standard, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τις πληροφορίες σας κρυπτογραφώντας αυτό που πληκτρολογείτε. Με την τεχνολογία BlueTrack Technology της Microsoft, το ποντίκι εξασφαλίζει ακριβή έλεγχο σε πρακτικά όλες τις επιφάνειες, ενώ οι πλευρικές λαβές από καουτσούκ και το ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθός του σε σχέση με τα μικρά ποντίκια προσφέρει εκπληκτικά άνετη αίσθηση. Επιπλέον, μπορείτε να απομακρυνθείτε από τον υπολογιστή σας σε απόσταση έως και 10 μέτρων χωρίς να μειωθεί η ισχύς του ασύρματου σήματος.

    Απαραίτητα tips για καλύτερη απόδοση!

    Πολλοί άνθρωποι τα καταφέρουν θαυμάσια όταν εργάζονται από το σπίτι. Άλλοι όμως όχι. Για αυτό μην ξεχνάτε:
    • Να κάνετε συχνά διαλείμματα
    • Να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες του λογισμικού και του υλικού, όπως τη γρήγορη κύλιση, για να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά.
    • Να αποφεύγετε τις αντανακλάσεις, τοποθετώντας την οθόνη σας μακριά από πηγές φωτός
    • Να διατηρείτε τους καρπούς σας ευθυγραμμισμένους με τους βραχίονές σας
    Αν πονοκεφαλιάζετε για το πώς θα εξοπλίσετε το χώρο σας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις εργασιακές σας ανάγκες, η απάντηση είναι απλή: χωρίς να εγκαταλείψετε την άνεση του σπιτιού σας, δίχως να χρειάζονται περιττές μετακινήσεις και με μια απλή επίσκεψη στο Plaisio.gr, μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε και να ζητήσετε να παραδοθούν στην πόρτα σας!