World Gameplay Reveal Trailer για το Call of Duty | Modern Warfare II

    Υπό τους ήχους του «Wherever I May Roam» από το επετειακό «Black List» των Metallica (J Balvin Cover), η Activision έδωσε στη δημοσιότητα το εντυπωσιακό, γεμάτο αδρεναλίνη, World Gameplay Reveal…

    MWII-003-Main
    Υπό τους ήχους του «Wherever I May Roam» από το επετειακό «Black List» των Metallica (J Balvin Cover), η Activision έδωσε στη δημοσιότητα το εντυπωσιακό, γεμάτο αδρεναλίνη, World Gameplay Reveal Trailer για το επερχόμενο Call of Duty®: Modern Warfare® ΙΙ.
    Σίκουελ του εξαιρετικά επιτυχημένου Call of Duty®: Modern Warfare®, το Call of Duty®: Modern Warfare® II θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, επαναφέροντας την Task Force 141 και μία παγκόσμια ομάδα εμβληματικών βετεράνων στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (Battle.net/Steam), με αποστολές σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική. Η ανάπτυξη του τίτλου βρίσκεται στα έμπειρα χέρια της Infinity Ward, η οποία υπόσχεται μία νέα συγκλονιστική εμπειρία -- με ένα νέο καθηλωτικό Campaign, παγκόσμιας κλάσης Online Multiplayer και τεχνικές καινοτομίες που θα μυήσουν τους θαυμαστές της σειράς (και όχι μόνο) στη νέα εποχή του Call of Duty®. [caption id="attachment_82909" align="alignnone" width="900"] © 2022 Activision Publishing[/caption] Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Activision, το Call of Duty®: Modern Warfare® II αποτελεί την πιο φιλόδοξη κυκλοφορία που έγινε ποτέ σε ολόκληρο το franchise, κάνοντας ένα άλμα προς τα εμπρός, εισάγοντας παράλληλα μία ενοποιημένη μηχανή γραφικών (τόσο για το Call of Duty®: Modern Warfare® II όσο και για το Call of Duty®: Warzone™ 2.0, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος) με ρεαλιστικά γραφικά και ήχο, μία ολοκαίνουργια mobile gaming εμπειρία, το νέο σύστημα RICOCHET Anti-Cheat™ και πολλά άλλα... Το Campaign του Call of Duty®: Modern Warfare® II θα είναι μία απίστευτη, πολυεπίπεδη εμπειρία, με υπεράκτιες πολιορκίες υπεράκτιων και υποβρύχιες μάχες, εναέριες εφόδους από τα 30.000 πόδια, «low-profile stealth» επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας - με τον Captain John Price ως «Team Leader», τον έμπειρο Kyle «Gaz» Garrick, τον μοναχικό Simon «Ghost» Riley, τον ατρόμητο John «Soap» MacTavish και τον πρωτοεμφανιζόμενο Tier 1 Operator και Συνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων του Μεξικού, Alejandro Vargas. [caption id="attachment_82906" align="alignnone" width="1000"] 2022 Activision Publishing[/caption] Όσοι προβούν σε προπαραγγελία του τίτλου θα έχουν Early Access στην Open Beta, ενώ (ως είθισται) οι κάτοχοι PlayStation 5 και PlayStation 4 θα έχουν πρόσβαση πέντε ημέρες νωρίτερα, σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όσον αφορά τις εκδόσεις - εκτός από την Standard και το CrossGen Bundle - ανακοινώθηκε και η Vault Edition η οποία θα περιλαμβάνει τα εξής: Battle Pass για την 1η σεζόν και 50 Tiers Skips, Red Team Operator Pack για τους Ghost, Soap, Price και Farah, FJX Cinder Weapon Vault, Ghost Legacy Patch με 12 Operator Skins και 10 Weapon Blueprints, καθώς και 10 ώρες διπλού 2XP + 2WXP. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!