WLGaming: Για άλλη μία φορά στην κορυφή του ελληνικού League of Legends!

    Ένας ιστορικός τελικός ολοκληρώθηκε στο Greek Legends ανάμεσα στην WLGaming Esports και την Anorthosis Famagusta Esports! Η ομάδα της WLG κατάφερε από το loser’s bracket να ανακάμψει και να κερδίσει…

    WLG-WsPLIT-2021-3
    Ένας ιστορικός τελικός ολοκληρώθηκε στο Greek Legends ανάμεσα στην WLGaming Esports και την Anorthosis Famagusta Esports!

    Η ομάδα της WLG κατάφερε από το loser’s bracket να ανακάμψει και να κερδίσει Olympiaco Alimou – Team Refuse και Team Phantasma σε τρία δυνατά «best-of-five» παιχνίδια μέχρι να φτάσει στον μεγάλο τελικό του GLL Winter Split 2021.

    Εκεί, η ομάδα της Anorthosis ξεκίνησε πολύ δυναμικά νικώντας το 1ο match με σχετική άνεση, υποδεικνύοντας πως και η συνέχεια δεν θα ήταν καθόλου εύκολη.

    Ωστόσο, η συνέχεια ήταν πολύ δυνατή για την WLG, η οποία με τρεις σερί νίκες και με σωστά teamfights αλλά και εξαιρετικό draft (Malphite – Trundle – LeBlanc Pick) έκανε το τελικό 3-1, κατακτώντας για 4η φορά το GLL (Greek Legends League) και συμπληρώνοντας έτσι πέντε τίτλους στο πιο διάσημο παιχνίδι League of Legends, αποδεικνύοντας - για άλλη μια φορά - γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα esports σε Ελλάδα και Κύπρο.

    [caption id="attachment_75279" align="alignnone" width="800"] Το καλύτερο «δίδυμο» του πρωταθλήματος: Ice Breaker και Bananitoo (Photo Credit: WLGaming)[/caption]

    Και οι πέντε παίκτες της ομάδας έκαναν εντυπωσιακό παιχνίδι, όμως αυτοί που ξεχώρισαν σε όλα τα games ήταν ο MVP Icebreaker και ο Waena, οι οποίοι ήταν σε τρομερή φόρμα και δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο, με Malphite και LeBlanc αντίστοιχα.

    Δείτε στο επίσημο TikTok Page της WLG στιγμιότυπα από το μεγάλο τελικό με voice-comms, καθώς και το κορυφαίο play του Split ενάντια στους Team Phantasma με ένα ακραίο 4man combo του Icebreaker με τον Waena.

    [caption id="attachment_75280" align="alignnone" width="800"] Από τα πιο δυνατά support στο League, ο LEVI ανάγκασε τους αντιπάλους του να κάνουν 5 support bans! (Photo Credit: WLGaming)[/caption] Η WLGaming Esports (We Love Gaming) είναι ένας esports οργανισμός οπού ξεκίνησε το 2015 και εξελίσσεται συνεχώς ως τον οργανισμό με τις περισσότερες επιτυχίες αλλά και την μεγαλύτερη κοινότητα σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα μέλη της έχουν σημειώσει εξαιρετικές διακρίσεις σε Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό, όπως: Paladins Premier League LAN στην Αμερική, PUBG GLL Main LeagueClash Royale Europe ενάντια σε κορυφαίες ομάδες και στις τρεις περιπτώσεις όπως FnaticFaze ClanSK GamingG2 Esports κ.α., με μεγαλύτερη διάκριση την πρόκριση στο EU Masters (τη 2η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη μετά το LEC) ως πρωταθλητές Ελλάδος. Η ομάδα της WLGaming Esports αγωνίζεται με τα high-end Gaming PCs της σειράς Turbox-X Nemesis και τα διακριτικά του Πλαισίου, η κουλτούρα του οποίου είναι συνυφασμένη με το gaming – αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για τα esports, διοργανώνοντας, στηρίζοντας και λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλα και μικρά events (Plaisio Gaming Nation, Xbox Arena by Plaisio, Intel Extreme Masters, League of Legends Greek Championship, F1aXion κα.).

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!