Treyarch: Zombies Reveal Trailer για το Call of Duty®: Vanguard

    «Ντυμένο» με τη μουσική της Billie Eilish (Bury a friend), το Zombies Reveal Trailer της Treyarch αποκαλύπτει το συναρπαστικό Zombie Mode του Call of Duty®: Vanguard. Αποδείξτε την αξία σας, καθώς…

    VGD-ZM-REVEAL-1
    «Ντυμένο» με τη μουσική της Billie Eilish (Bury a friend), το Zombies Reveal Trailer της Treyarch αποκαλύπτει το συναρπαστικό Zombie Mode του Call of Duty®: Vanguard.
    Αποδείξτε την αξία σας, καθώς προσπαθείτε να επιβιώσετε από την ανελέητη σφαγή των απέθαντων στη νέα, ανατριχιαστική εμπειρία που δημιούργησε το αμερικανικό στούντιο, εμβαθύνοντας την πλοκή του Dark Aether και συνδέοντας την ιστορία των απέθαντων πλασμάτων με τα μετέπειτα γεγονότα του Black Ops Cold War. Ποια είναι τα σχέδια του σατανικού Oberführer Wolfram Von List; Τι μυστικά κρύβει το Projekt Endstation; Τα στα χιονισμένα νεκροταφεία του Στάλινγκραντ έχουν την απάντηση! Στο τελευταίο κεφάλαιο της πολυβραβευμένης σειράς θα ζήσετε τις παγκόσμιες μάχες μέσα από τα μάτια των ηρώων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και των μοιραίων γεγονότων που τους ένωσαν. Μία επίλεκτη ομάδα στρατιωτών από διαφορετικές χώρες και καταγωγή που ξεσηκώνονται μαζί για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή που γνώρισε ο κόσμος, να αλλάξουν τη ροή του πολέμου και να θέσουν τις βάσεις για αυτό που σήμερα αποκαλούμε «μονάδα ειδικών δυνάμεων». [caption id="attachment_73222" align="alignnone" width="770"] © 2021 Activision[/caption] Μέσα από το συγκλονιστικό ταξίδι αυτών των ατρόμητων στρατιωτών, οι παίκτες θα ζήσουν σημαντικές μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς θα πολεμούν για τη νίκη σε πολλά σημεία του πολέμου – το Ανατολικό και το Δυτικό Μέτωπο της Ευρώπης, τον Ειρηνικό και τη Βόρεια Αφρική. Το Call of Duty®: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου του 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!