Το νέο headset Blackshark V2 Pro της Razer είναι φτιαγμένο για τους φίλους του Rainbow Six Siege

    Η τελευταία συνεργασία της Razer με τη Ubisoft δημιουργήθηκε για τους fans του Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Το νέο headset Blackshark V2 Pro είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της Razer μετά από μία…

    BlackShark-V2-Pro-Six-Siege-SE
    Η τελευταία συνεργασία της Razer με τη Ubisoft δημιουργήθηκε για τους fans του Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Το νέο headset Blackshark V2 Pro είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της Razer μετά από μία σειρά συνεργασιών για την κυκλοφορία πληκτρολογίων, ποντικιών και άλλων ακουστικών που έχουν θέμα δημοφιλή παιχνίδια και franchises όπως τα Cyberpunk 2077, Star Wars Battlefront 2 και Call Of Duty και από ότι φαίνεται δεν θα είναι η τελευταία.

    Τo headset έχει την επίσημη ονομασία Razer Blackshark V2 Pro – Six Siege Special Edition και φέρει τα διακριτικά και διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία από το δημοφιλές παιχνίδι με το λευκό, το μαύρο και τις πορτοκαλί χρώματος λεπτομέρειες να ξεχωρίζουν. Τα gaming ακουστικά της Razer ενσωματώνουν τη τεχνολογία Razer™ HyperSpeed Wireless και ενσωματώνουν οδηγούς 50mm τύπου Razer™ TriForce Titanium και Razer™ HyperClear Supercardioid Mic. Χαρακτηριστικά:
    • Απόκριση συχνότητας: 12 Hz – 28 kHz
    • Αντίσταση: 32 Ω (1 kHz)
    • Ευαισθησία: 100 dBSPL / mW, 1 kHz
    • Μέγεθος drivers: 50mm
    Φυσικά, για gaming ακουστικά της Razer, ο προορισμός είναι Πλαίσιο!