To Marvel’s Spider-Man αποκτά δύο νέες «φανταστικές» στολές!

    Πριν από τρεις εβδομάδες και μέσω του επίσημου λογαριασμούς της στο Twitter, η Marvel Games είχε αφήσει υπονοούμενα για το Marvel’s Spider-Man και τον κόσμο των Τεσσάρων Φανταστικών. Η επιβεβαίωση…

    FF_Spiderman
    Πριν από τρεις εβδομάδες και μέσω του επίσημου λογαριασμούς της στο Twitter, η Marvel Games είχε αφήσει υπονοούμενα για το Marvel’s Spider-Man και τον κόσμο των Τεσσάρων Φανταστικών. Η επιβεβαίωση ήρθε σήμερα, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας στο PlayStation Blog, ο αγαπημένος μας ήρωας πρόκειται να αποκτήσει αποκτήσει δύο νέες στολές... αλά Fantastic Four! Συγκεκριμένα, μέσω του Patch 1.14 (το οποίο θα κυκλοφορήσει σήμερα, εντελώς δωρεάν) οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση στις στολές:
    • Bombastic Bag-Man (The Amazing Spiderman Vol. 1 #258): την οποία δανείστηκε ο Peter Parker από τους Τέσσερις Φανταστικούς το 1984, όταν έβγαλε το μαύρο συμβιωτικό κοστούμι του, στο Baxter Building.
    • Future Foundation (Fantastic Four #579): μία ειδική στολή από ασταθή σωματίδια, η οποία δόθηκε στον Peter Parker για να πολεμήσει στην Negative Zone, στο πλευρό πολλών γνωστών υπερηρώων, ως τελευταία επιθυμία του Johnny Storm.
    Και οι δύο στολές - βγαλμένες από ιστορίες, όπου οι περιπέτειες των Τεσσάρων Φανταστικών ενώθηκαν με εκείνες του Ανθρώπου-Αράχνη - προσφέρονται ως δώρο, στο πλαίσιο του Fantastic Four: World’s Greatest Week.