Το Life is Strange: True Colors έρχεται και στο Nintendo Switch!

    Με ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Life is Strange: True Colors™, Deck Nine και Square Enix Europe ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του δημοφιλούς graphic adventure για το Nintendo…

    Με ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Life is Strange: True Colors™, Deck Nine και Square Enix Europe ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του δημοφιλούς graphic adventure για το Nintendo Switch!
    Η τελευταία προσθήκη της βραβευμένης σειράς - υποψήφια για Best Performance, Games for Impact και Best Narrative στα φετινά The Games Awards - κυκλοφόρησε με τη μορφή ενός ολοκληρωμένου τίτλου (και όχι με τη μορφή επεισοδίων) στις 10 Σεπτεμβρίου του 2021 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται τον ερχομό του και στην υβριδική κονσόλα της Nintendo. Σε ό,τι αφορά το ψηφιακό λανσάρισμα, πλέον, γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου του 2021 (μέσω του Nintendo eShop), ενώ η φυσική έκδοση αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 25 Φεβρουαρίου του 2022. Το Life is Strange: True Colors™ είναι μια συγκινητική, αφηγηματική περιπέτεια όπου μια μοναδική δύναμη είναι το κλειδί για την επίλυση ενός συναρπαστικού μυστηρίου. Η Alex Chen πάντα πίστευε πως η ικανότητά της, την οποία κρατούσε για χρόνια κρυφή, ήταν μια κατάρα. Με τη μεταφυσική δύναμη της Ενσυναίσθησης, μπορεί να εντοπίσει και να χειραγωγήσει τα συναισθήματα όσων είναι γύρω της. Όμως, όταν ο αδελφός της πεθαίνει σε ένα αποκαλούμενο ατύχημα, μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που θα τη βοηθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια του τι πραγματικά συνέβη. Να είστε, όμως, προετοιμασμένοι, γιατί η αλήθεια θα πονέσει... Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!