Το Forza Horizon 5 ξεπέρασε τους 4,5 εκατομμύρια παίκτες!

    Με περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια παίκτες, η κυκλοφορία του Forza Horizon 5 αποτελεί το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα (Launch Day) τίτλου των Xbox Game Studios, σύμφωνα με tweet του Phil Spencer…

    Με περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια παίκτες, η κυκλοφορία του Forza Horizon 5 αποτελεί το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα (Launch Day) τίτλου των Xbox Game Studios, σύμφωνα με tweet του Phil Spencer (Executive Vice President, Gaming @ Microsoft).
    Ο ισχυρός άνδρας της Xbox αποκάλυψε το ορόσημο που κατέκτησε το open-world racing game της Playground Games, επισημαίνοντας πως το νούμερο αυτό αποτελείται από παίκτες σε PC και κονσόλες Xbox, σημειώνοντας παράλληλα τριπλάσιο αριθμό ταυτόχρονων (concurrent) παικτών σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, Forza Horizon 4. Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας αποδίδεται στην άμεση προσθήκη του τίτλου στο Xbox Game Pass (άρα ήταν διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Cloud από όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας), ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το νεότερο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise μετρούσε ήδη 1.000.000 παίκτες κατά τη διάρκεια της Early Access, η οποία ενεργοποιήθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα και αποκλειστικά για τους κατόχους της Premium Edition. «Επενδύουμε για χρόνια στο Xbox, έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να παίζουν. Με πάνω από 4.5 εκατομμύρια παίκτες μέχρι στιγμής στο PC, στο cloud και στις κονσόλες, το Forza Horizon 5 δείχνει πως αυτή η υπόσχεση παίρνει σάρκα και οστά. Είναι η μεγαλύτερη Launch day σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι των Xbox Game Studios μέχρι σήμερα, σημιεώνοντας τρείς φορές μεγαλύτερο μέγιστο ταυτόχρονων παικτών σε σύγκριση με το Forza Horizon 4. Ευχαριστώ τους παίκτες και συγχαρητήρια στην Playground Games.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Spencer. Το Forza Horizon 5 κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου για κονσόλες Xbox και Windows 10 PCs, ενώ αξιοποιεί και το Smart Delivery επιτρέποντας την πρόσβαση στον τίτλο Xbox One και στον τίτλο Xbox Series X|S χωρίς επιπλέον χρέωση.
    [UPDATE] Ξεπέρασε τους 10 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε μία εβδομάδα το Forza Horizon 5!
    Σύμφωνα με ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του Forza Horizon στο Twitter, το πέμπτο κεφάλαιο της σειράς (δωδέκατος κατά σειράς τίτλος σε ό,τι αφορά το Forza Series) κατάφερε να ξεπεράσει τους 10.000.000 παίκτες κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, σημειώνοντας ένα μοναδικό ρεκόρ για τα Xbox Game Studios. Και φυσικά, έπεται συνέχεια! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!