Το Dead Space Remake απόκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας!

    Το πρόσφατο Art Developer Livestream της Motive Studio (Star Wars™ Battlefront™ II/STAR WARS™: Squadrons) έφερε στο προσκήνιο νέα βίντεο αλλά και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Space…

    Το πρόσφατο Art Developer Livestream της Motive Studio (Star Wars™ Battlefront™ II/STAR WARS™: Squadrons) έφερε στο προσκήνιο νέα βίντεο αλλά και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Space Remake.
    Οι Roman Campos-Oriola (Creative Director) και Philippe Ducharme (Senior Producer), παρέα με τον Mike Yazijian (Art Director) και τον ειδικό καλεσμένο Blayne Smith συζήτησαν εφ' όλης της ύλης και για το πώς η ομάδα ανάπτυξης αναδομεί την τέχνη, τα μοντέλα χαρακτήρων, το φωτισμό και τα οπτικά εφέ του παιχνιδιού για τη σημερινή γενιά πλατφορμών, καθώς και για τη νέα Frostbite™ Engine – παραμένοντας πιστή σε τρεις βασικούς πυλώνες σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού: «Horror», «Immersion» και «A Lived in World». Επιπλέον, δημοσιεύτηκε μια σειρά από νέα (αποσπασματικά) βίντεο, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους: Art Deep-Dive Part 1 (2022) | Art Deep-Dive Part 2 (2022) | Art Deep-Dive Part 3 (2022) | Art Deep-Dive Part 4 (2022) | Art Deep-Dive Part 5 (2022) Στο αυθεντικό Dead Space (2008), οι παίκτες ελέγχουν έναν μηχανικό με το όνομα Isaac Clarke, ο οποίος προσπαθεί να δραπετεύσει από το διαστημόπλοιο USG Ishimura, το οποίο έχει καταληφθεί από Necromorphs – τερατώδη πλάσματα τα οποία προέρχονται από αναγεννημένα ανθρώπινα πτώματα. [caption id="attachment_68611" align="alignnone" width="800"] Photo Credit: © 2021 Electronic Arts Inc.[/caption] Ο τίτλος δέχθηκε διθυραμβικές κριτικές και πούλησε περισσότερα από 2.000.000 αντίγραφα. Ακολούθησαν δύο σίκουελ: το Dead Space 2 και το Dead Space 3, τα οποία κυκλοφόρησαν στις 25 Φεβρουαρίου του 2011 και στις 5 Φεβρουαρίου του 2013, αντίστοιχα. Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις προσδοκίες της Electronic Arts, οδηγώντας στο κλείσιμο της Visceral Games το 2017 και στη φημολογούμενη ακύρωση του Dead Space 4. To Dead Space Remake θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 27 Ιανουαρίου του 2023. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!