The Heart of Gaming: Το Πλαίσιο στην gamescom 2019!

    Συνεχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για την gamescom, τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κόσμου με θέμα τη διαδραστική ψυχαγωγία και διεθνή πλατφόρμα για τα νέα προϊόντα της βιομηχανίας των video games, η οποία…

    PlaisioBlog_Gamescom19
    Συνεχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για την gamescom, τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κόσμου με θέμα τη διαδραστική ψυχαγωγία και διεθνή πλατφόρμα για τα νέα προϊόντα της βιομηχανίας των video games, η οποία θα διεξαχθεί από 20 έως 24 Αυγούστου στο Koelnmesse της Κολωνίας! To 2018 φιλοξένησε 370,000 επισκέπτες και 1037 εκθέτες από 56 χώρες, ενώ και φέτος εταιρείες όπως η Microsoft, Ubisoft, η EA, η Sony, η CD Projekt RED, η Bandai Namco, η Activision, η Nintendo, η Capcom, η Square Enix, η Bethesda κ.α. θα έχουν booths στον εκθεσιακό χώρο, με παρουσιάσεις και hands-on demos. Το ΠΛΑΙΣΙΟ έχει ήδη ετοιμάσει «βαλίτσες» για Κολωνία και μέσα από το Plaisio Βlog αλλά και τους επίσημους λογαριασμούς τού στα social media θα σου μεταφέρει τα πιο hot νέα, φωτογραφίες, βίντεο, όλες τις εξελίξεις από τα booths της gamescom, καθώς και τον παλμό της γερμανικής πόλης! Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (live streams), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν Δευτέρα 19 Αυγούστου και και δεν θα σε ξενυχτήσουν, όπως συμβαίνει συνήθως με την Electronic Entertainment Expo, διαμορφώνεται ως εξής:
    • Nintendo Indie World στις 16:00 (YouTube)
    • Microsoft Inside Xbox στις 18:00 (Twitch/Mixer)
    • Google Stadia Connect στις 20:00 (YouTube)
    • gamescom Opening Night Live στις 21.00 (Twitch)
    Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ: ήδη τρέχουμε ένα νέο GIVEAWAY – αυτή τη φορά για τέσσερις (4) τυχερούς νικητές – στο οποίο μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι και τις 30/08 και να διεκδικήσεις ένα PlayStation 4 Pro 1TB, ένα Xbox One X 1TB Shadow of the Tomb Raider, μία Mortal Kombat 11 Kollector’s Edition ή μία εντυπωσιακή LG OLED UHD TV 55” για να «λιώσεις» στο gaming! Αναλυτικές οδηγίες θα βρεις στο επίσημο κανάλι μας, στο YouTube, κάτω από το βίντεο του διαγωνισμού. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 02/09, οπότε σας ευχόμαστε καλή επιτυχιά και stay tuned!