Στην κορυφή των UK Charts το Call of Duty®: Vanguard!

    Eντυπωσιακή ήταν η είσοδος του Call of Duty®: Vanguard στα UK Charts, σύμφωνα με στοιχεία των UKIE/GfK, το οποίο κατάφερε να «εκθρονίσει» από την πρώτη θέση το ισχυρό «χαρτί» της EA SPORTS™, FIFA 22!…

    Eντυπωσιακή ήταν η είσοδος του Call of Duty®: Vanguard στα UK Charts, σύμφωνα με στοιχεία των UKIE/GfK, το οποίο κατάφερε να «εκθρονίσει» από την πρώτη θέση το ισχυρό «χαρτί» της EA SPORTS™, FIFA 22!
    Σε ό,τι αφορά τις φυσικές πωλήσεις ανά πλατφόρμα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας gamesindustry.biz, το μεγαλύτερο μερίδιο ανήκει στο PlayStation 5 (41%), με τα PlayStation 4 (29%) και Xbox One (19%) και Xbox Series X|S (11%) να ακολουθούν. Σε σύγκριση με την περσινή κυκλοφορία της σειράς (Call of Duty®: Black Ops - Cold War) πουλήθηκαν 23% λιγότερες κόπιες, ωστόσο η αγορά των ψηφιακών αντιτύπων έχουν δει αύξηση κατά 39%, οπότε δεν μπορούμε να σχηματίσουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για την πορεία του Vanguard. Με το FIFA 22 να ακολουθεί κατά πόδας το νέο shooter της Activision, το Νο.2 της περασμένης εβδομάδας - Marvel's Guardians of the Galaxy (Square Enix) - υποχώρησε στο Νο.6 (σημειώνοντας πτώση 64%), ενώ το Mario Party Superstars, το οποίο επίσης κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, σκαρφάλωσε στο Νο.3 μετά από μια μικρή μείωση της τάξεως του 18%. Μία ακόμα νέα κυκλοφορία της εβδομάδας, το Fortnite Minty Legends Pack, βρέθηκε απευθείας στο Νο.9, με το 33% των πωλήσεων να προέρχονται από το Nintendo Switch, το 24% από το PlayStation 4, το 24% από συστήματα Xbox και το 19% από το PlayStation 5. Συγκεκριμένα, οι 10 πρώτοι τίτλοι των UK Charts (μέσω UK Interactive Entertainment/GFK, ώς και τις 6 Νοεμβρίου) είναι: 1. Call of Duty®: Vanguard (νέα είσοδος) 2. FIFA 22 3. Mario Party Superstars 4. Mario Kart 8: Deluxe 5. Spider-Man: Miles Morales 6. Marvel's Guardians of the Galaxy 7. Animal Crossing: New Horizons 8. Minecraft (Switch) 9. Fortnite Minty Legends Pack (νέα είσοδος) 10. Far Cry 6 Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!