STEM: Η τεχνολογία μπήκε στο παιχνίδι και ό,τι είναι τεχνολογία είναι... Πλαίσιο!

    Όταν η τεχνολογία «παντρεύεται» με την παράδοση, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι πρωτότυπο, επιμορφωτικό και δημιουργικό, αυτό ακριβώς που αναζητούν όλοι οι «σύγχρονοι» γονείς-νονοί-…

    STEM_Advert
    Όταν η τεχνολογία «παντρεύεται» με την παράδοση, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι πρωτότυπο, επιμορφωτικό και δημιουργικό, αυτό ακριβώς που αναζητούν όλοι οι «σύγχρονοι» γονείς-νονοί- θείοι- παπούδες κ.ο.κ., ένα παιχνίδι που να συμβαδίζει με το πνεύμα της εποχής!

    Τι εστί STEM;

    Τα παιχνίδια STEM (Science, Technology, Engineering και Math) έχουν τις βάσεις τους σε τέσσερις κυρίαρχους επιστημονικούς τομείς, βοηθώντας τα παιδιά - ακόμα και εκείνα των μικρότερων ηλικιών - να αναπτύξουν μία ιδιαίτερη και διαδραστική σχέση με τα μαθηματικά, τα ηλεκτρονικά και την μηχανική, οξύνοντας τον τρόπο σκέψης και την επιδεξιότητα τους στη συναρμολόγηση. Τα παιδιά μαθαίνουν να δουλεύουν σε ομάδες, να επικοινωνούν, να επιχειρηματολογούν, να διαφωνούν, να συνεργάζονται - αναζητώντας λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

    Γιατί παιχνίδι STEM από το Πλαίσιο;

    Τεχνολογία και παιχνίδι... μαζί! Ο πολλά υποσχόμενος φουτουριστικός τομέας των STEM παιχνιδιών (Science Technology Engineering Mathematics) ανατέλλει. Και επειδή η πρωτοπορία, όπως και η τεχνολογία είναι στο DNA μας, εμείς τα έχουμε πρώτοι! Παιχνίδια έξω από τη συσκευασία: δες, πιάσε, πειραματίσου... Σε κάθε κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ, θα βρεις ειδικά διαμορφωμένα σημεία - τα experience points - όπου τα παιχνίδια θα βρίσκονται εκτός της συσκευασίας για να μπορείς να τσεκάρεις από κοντά πώς είναι πραγματικά πριν τα αγοράσεις. Oι specialists του Πλαισίου... φυσάνε! Εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι στο παιχνίδι, οι specialists μας είναι έτοιμοι να σε πληροφορήσουν για κάθε κατηγορία παιχνιδιού και να σου λύσουν οποιαδήποτε απορία έχεις! Workshops για να μην μείνεις ποτέ... εκτός παιχνιδιού! Τα εργαστήρια μας διοργανώνονται με στόχο να διδάξουν στα παιδιά νέους τρόπους για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον, τη φαντασία, τα αντανακλαστικά τους, μαθαίνοντας στην πράξη τις βασικές αρχές των επιστημών με διασκεδαστικό τρόπο.