Stand With Ukraine Bundle με πάνω από 120 ψηφιακά assets!

    Σε συνεργασία με δημιουργούς παιχνιδιών, εκδότες βιβλίων και κατασκευαστές λογισμικού από όλο τον κόσμο, η ψηφιακή πλατφόρμα Humble Bundle προσφέρει ένα πακέτο 100% αφιερωμένο στην υποστήριξη των…

    Humble-Bundle-SWU-1
    Σε συνεργασία με δημιουργούς παιχνιδιών, εκδότες βιβλίων και κατασκευαστές λογισμικού από όλο τον κόσμο, η ψηφιακή πλατφόρμα Humble Bundle προσφέρει ένα πακέτο 100% αφιερωμένο στην υποστήριξη των θυμάτων και των προσφύγων από την Ουκρανία!
    Το συγκεκριμένο πακέτο ονομάζεται Stand With Ukraine bundle και περιλαμβάνει περισσότερα από 120 ψηφιακά assets (όπως παιχνίδια, ψηφιακά βιβλία, εφαρμογές), η αξία των οποίων ξεπερνά τα 2.200 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων:
    • Games: Back 4 Blood, Satisfactory, Metro Exodus, Fable Anniversary, Spyro Reignited Trilogy κ.ά.
    • Books: Pathfinder, Starfinder και Warhammer Fantasy Roleplay κ.ά.
    • Software: GameMaker Studio 2 Creator (12μηνη συνδρομή), Music Maker EDM Edition, RPG Maker VX και Polygon Game Dev Assets κ.ά.
    Η πλατφόρμα πρόκειται να διαθέσει το 100% των εσόδων (τα οποία μέχρι στιγμής ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια ευρώ) στη μη κερδοσκοπική Ουκρανοαμερικανική οργάνωση Razom (σημαίνει «μαζί» στα ουκρανικά), στην Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης, στο Διεθνές Ιατρικό Σώμα και στην Direct Relief. [caption id="attachment_78644" align="alignnone" width="900"] Image Credit: ©2022 Ziff Davis, LLC.[/caption] Σε πείσμα των διεθνών εκκλήσεων για ειρηνική λύση, η ανθρωπιστική τραγωδία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ουκρανία έχει οδηγήσει στο βίαιο ξεριζωμό εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων, καταστρέφοντας οικογένειες και δημιουργώντας επείγουσα ανάγκη για τρόφιμα, φάρμακα, στέγη και ασφάλεια. Με αισιοδοξία, ελπίδα και με την πεποίθηση να πρυτανεύσει η λογική, ευχόμαστε να υπάρξει το ταχύτερο κατάπαυση του πυρός και τερματισμός των εχθροπραξιών... Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!