Square Enix: Επίσημο το NieR Replicant για PS4, Xbox One και PC!

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Square Enix, μία remastered έκδοση του NieR Replicant βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). To NieR Replicant…

    QE-PS5
    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Square Enix, μία remastered έκδοση του NieR Replicant βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). To NieR Replicant ver.1.22474487139, οπως ονομάζεται, αποτελεί ουσιαστικά μία «αναβαθμισμένη» εκδοχή του πρωτότυπου τίτλου, ο οποίος κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον Απρίλιο του 2010 για PlayStation 3 (Nier Replicant) και Xbox 360 (Nier Gestalt). Η διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων ήταν η ηλικία του κεντρικού ήρωα, με το RepliCant να έχει ως πρωταγωνιστή έναν έφηβο, ενώ το Gestalt έναν άνδρα μέσης ηλικίας. Την ανάπτυξη του νέου aRPG έχει αναλάβει η ιαπωνική Toylogic (Dragon Quest XI, Happy Dungeons, Happy Wars, Contra: Rogue Corps, Super Smash Bros. Brawl) του Yoichi Take και τη μουσική επένδυση ο Keiichi Okabe (NieR, NieR: Automata, Tekken, Cyber Hunter, Super Smash Bros. Ultimate κ.α.). Σε ό,τι αφορά το Voice Casting, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τους:
    • Nier (young boy): Nobuhiko Okamoto
    • Nier (young man): Koji Yusa
    • Yonah: Ai Nonaka
    • Grimoire Weiss: Hiroki Yasumoto
    • Emil: Mai Kadowaki
    Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ακόμα free-to-play RPG τίτλου για συσκευές iOS και Android, υπό την ονομασία NieR Re[in]carnation.