Yuri
    Ιαν 30, 3:35μμ

    Spotify Gamers: Gaming anthems για κάθε γούστο!

    Ανανώνεται συνεχώς το νέο portal (ιστοσελίδα - πύλη) της δημοφιλούς υπηρεσίας ψηφιακής μουσικής Spotify, Spotify Gamer, όπου φιλοξενούνται κάποια από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ψηφιακά gaming…

    spotify-gamers

    Ανανώνεται συνεχώς το νέο portal (ιστοσελίδα - πύλη) της δημοφιλούς υπηρεσίας ψηφιακής μουσικής Spotify, Spotify Gamer, όπου φιλοξενούνται κάποια από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ψηφιακά gaming anthems.

    Στις λίστες του θα βρείτε μελωδίες από ρετρό βιντεοπαιχνίδια όπως το Virtua Fighter, Fantasy Zone, NiGHTS καθώς και από νεότερους τίτλους, όπως Mirror’s Edge, Halo, FIFA, Grand Theft Auto και Saints Row ενώ μόλις πρόσφατα και με τις «ευλογίες» της Sega ανέβηκαν τα κλασικά OutRun, Sonic the Hedgehog, Golden Axes, Skies of Arcadia και Jet Set Radio.

    Το Spotify χωρίζει τα soundtracks σε τρεις γενικές κατηγορίες (Power Gaming, Epic Gaming, Retro Gaming), ενώ παράλληλα υπάρχουν και έτοιμες λίστες, για εκείνους που θέλουν απλά να αφεθούν στη μαγεία των "gaming soundtracks”.

    Η ιστοσελίδα Spotify Gamer ενεργοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2016, καθώς οι δημιουργοί της πλατφόρμας θεώρησαν ότι η ηχητική επένδυση των videogames είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή, οπότε πρέπει να διαχωρίζεται από τα υπόλοιπα μουσικά κομμάτια.

    Αν έχετε λογαριαμό στο Spotify μπορείτε να μεταβείτε στην κατηγορία “Genres & Moods” και από εκεί να επιλέξετε την υποενότητα “Gaming”.