Sony: Νέα Gray Camouflage Collection για το PlayStation®5

    Πρώτη ματιά στο ασύρματο χειριστήριο DualSense™, τα νέα καλύμματα κονσόλας και τα ασύρματα ακουστικά της συλλογής Grey Camouflage, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα τους ερχόμενους μήνες. Με ανάρτησή της…

    Gray-Camouflage-Collection-Main
    Πρώτη ματιά στο ασύρματο χειριστήριο DualSense™, τα νέα καλύμματα κονσόλας και τα ασύρματα ακουστικά της συλλογής Grey Camouflage, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα τους ερχόμενους μήνες.
    Με ανάρτησή της στο PlayStation Blog, η Isabelle Tomatis (Vice President, Brand, Hardware and Peripherals, SIE) αποκάλυψε τη νέα συλλογή αξεσουάρ Gray Camouflage, η περιλαμβάνει ένα ασύρματο χειριστήριο DualSense™, καλύμματα κονσόλας για το PlayStation®5 (τόσο για την έκδοση με τη μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray όσο και για την έκδοση Digital) και ασύρματα ακουστικά PULSE 3D™. Σύμφωνα με την Tomatis, η ομάδα σχεδιασμού του PlayStation επανασχεδίασε το γνώριμο (πλέον) μοτίβο καμουφλάζ, δίνοντάς του μία πιο φρέσκια, πιο σύγχρονη αισθητική. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά, θα παρατηρήσει κανείς ότι τα εμβληματικά σχήματα του PlayStation έχουν ενσωματωθεί διακριτικά στο μοτίβο. Οι προπαραγγελίες για την Gray Camouflage Collection θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου. Το ασύρματο χειριστήριο DualSense™ και τα πλαστικά καλύμματα θα γίνουν διαθέσιμα στις 14 Οκτωβρίου, ενώ τα ασύρματα ακουστικά PULSE 3D™ τον Δεκέμβριο (οι ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή). [caption id="attachment_88031" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Sony Interactive Entertainment Europe[/caption] Σε ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο, ορισμένα από αυτά τα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα μέσω Early Access για τους πελάτες του direct.playstation.com. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!