Sony Interactive Entertainment: Νέο State of Play στις 2 Ιουνίου!

    Η νέα εκπομπή της Sony Interactive Entertainment έχει προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου (ξημερώματα Παρασκευής 3 Ιουνίου για εμάς, στις 01.00 τοπική) και θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις για επερχόμενους…

    Η νέα εκπομπή της Sony Interactive Entertainment έχει προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου (ξημερώματα Παρασκευής 3 Ιουνίου για εμάς, στις 01.00 τοπική) και θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις για επερχόμενους τίτλους, sneak peeks και ενημερώσεις από το οικοσύστημα του PlayStation!
    Σύμφωνα με την επίσημη ανάρτηση του Brett Elston (Senior Manager, Content Communications, SIE) στο PlayStation Blog, το νέο State of Play θα μεταδοθεί ζωντανά από τα επίσημα κανάλια του PlayStation στο YouTube και στο Twitch, ενώ η διάρκεια του θα είναι περίπου 30 λεπτά. Η Sony Interactive Entertainment επισημαίνει πως θα έχουμε μερικές συναρπαστικές αποκαλύψεις από τους τρίτους συνεργάτες της, καθώς και μια πρώτη ματιά σε πολλούς υπό ανάπτυξη τίτλους για το PlayStation® VR2. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!