SIE | Tokyo Game Show: Νέο State of Play στις 14 Σεπτεμβρίου!

    Αφιερωμένη στο Tokyo Game Show και την εκπληκτική δημιουργική συνεισφορά της Ιαπωνικής κοινότητας σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών, η νέα μεταμεσονύκτια εκπομπή της Sony Interactive…

    Αφιερωμένη στο Tokyo Game Show και την εκπληκτική δημιουργική συνεισφορά της Ιαπωνικής κοινότητας σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών, η νέα μεταμεσονύκτια εκπομπή της Sony Interactive Entertainment έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου (01.00 τοπική). 
    Σύμφωνα με την επίσημη ανάρτηση του Sid Shuman (Senior Director, SIE Content Communications) στο PlayStation Blog, το νέο State of Play θα μεταδοθεί ζωντανά από τα επίσημα κανάλια του PlayStation σε YouTube και Twitch. Εναλλακτικά, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και από εδώ: Η εν λόγω εκπομπή θα περιλαμβάνει σημαντικές ενημερώσεις από τους καταπληκτικούς Ιάπωνες συνεργάτες της SIE, καθώς και εκπλήξεις από προγραμματιστές από όλο τον κόσμο. Ετοιμαστείτε για περίπου 20 λεπτά αποκαλύψεων, ενημερώσεων και ακυκλοφόρητου gameplay από 10 τίτλους που έρχονται σε PS5™, PS4™ και PlayStation® VR2. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!