Σαρώνει σε πωλήσεις το LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga!

    Θέλεις να παίξεις ως Jedi; Ως Sith; Επαναστάτης, κυνηγός κεφαλών ή ως ανδροειδές; Το LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga περιλαμβάνει εκατοντάδες χαρακτήρες, που μπορείς να παίξεις, από όλον τον…

    LEGO-StarWars-SWKS-1
    Θέλεις να παίξεις ως Jedi; Ως Sith; Επαναστάτης, κυνηγός κεφαλών ή ως ανδροειδές; Το LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga περιλαμβάνει εκατοντάδες χαρακτήρες, που μπορείς να παίξεις, από όλον τον γαλαξία, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν παγκοσμίως τα 3,2 εκατομμύρια αντίτυπα!
    O πρόσφατος τίτλος της σειράς LEGO® Star Wars™ (ο οποίος περιλαμβάνει και τις 9 ταινίες του έπους των Skywalker σε ένα νέο παιχνίδι) των Warner Bros. Interactive, Lucasfilm Games και TT Games κέρδισε τις εντυπώσεις και μέσα σε δύο εβδομάδες από το επίσημο λανσάρισμά του κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων σε κάθε πλατφόρμα, περιοχή και έκδοση (διαθέσιμο για Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Nintendo Switch και PC). Ζήσε διασκεδαστικές περιπέτειες με παιχνιδιάρικο χιούμορ, μαζί με την απόλυτη καθήλωση στον γαλαξία του LEGO® Star Wars™. Στο εκτεταμένο ρόστερ των παικτών χαρακτήρων του παιχνιδιού, αυτή την εβδομάδα η Warner Bros. Games διέθεσε και τα Rogue One: A Το Star Wars Story™ και Classic Characters Pack για όλες τις πλατφόρμες. Το πακέτο χαρακτήρων Rogue One: A Το Star Wars Story™ περιλαμβάνει τους Jyn Erso™, Bodhi Rook, Cassian Andor™, K-2SO, Chirrut Îmwe, Baze Malbu και Director Krennic. Το Classic Characters Pack περιλαμβάνει κλασικές παραλλαγές των Luke Skywalker™, Princess Leia™, Han Solo, Darth Vader™ και Lando Calrissian. Και τα δύο πακέτα είναι διαθέσιμα για μεμονωμένη αγορά και ως μέρος της συλλογής χαρακτήρων (Season Pass), η οποία περιέχει και τα επτά content packs των playable χαρακτήρων από τον γαλαξία του Star Wars™. [caption id="attachment_80567" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 TT Games, © Warner Bros. Games[/caption] Στη στεριά ή στο διάστημα, μπορείς να ελέγξεις μια ποικιλία από οχήματα. Ταξίδεψε με ταχύτητα φωτός με το Millennium Falcon, πέταξε με το T-47 Aispeeder και αντιμετωπίστε TIE fighters με τα X-wings των Επαναστατών… είναι η υπέρτατη εμπειρία LEGO® Star Wars™. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!