Resident Evil 4 Remake: Θα λάβει δωρεάν VR DLC για το PSVR2

    Η είδηση ​​κοινοποιήθηκε στον ιαπωνικό λογαριασμό του Resident Evil στο Twitter, αναφέροντας ότι το VR update έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται και πρόκειται να διανεμηθεί ως δωρεάν DLC στους κατόχους…

    Resident-Evil-4-VR
    Η είδηση ​​κοινοποιήθηκε στον ιαπωνικό λογαριασμό του Resident Evil στο Twitter, αναφέροντας ότι το VR update έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται και πρόκειται να διανεμηθεί ως δωρεάν DLC στους κατόχους PlayStation® 5 και PlayStation® VR2.
    Αν και δεν γίνεται αναφορά για άλλες πλατφόρμες, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Resident Evil 4 διατίθεται για VR, μιας και το αρχικό παιχνίδι είχε δεχθεί ανάλογη προσαρμογή από την Armature Studios για το Meta Quest 2 το 2021. Για όσους αναζητούν κάτι πιο... άμεσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι το Resident Evil Village διαθέτει ήδη ένα δωρεάν VR Mode για το PlayStation® VR2, καθώς πρόκειται για έναν από τους τίτλους που συμμετέχουν στο λανσάρισμα του νέου VR headset. Αν και έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από την κυκλοφορία του, το Castle Dimitrescu και η επιβλητική Lady Alcina, η Donna Beneviento, ο Salvatore Moreau, ο Karl Heisenberg και η Mother Miranda δεν έχουν σταματήσει να μοιράζουν... ανατριχίλες. Το Resident Evil 4 Remake αναμένεται στις 24 Μαρτίου, για PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox Series X|S και PC (Steam). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!